Kto sú moderátori a porota v Let's Dance 2024 (FOTO)

Tanečná šou plná hviezd, elegancie a emócií Let's Dance sa vracia na obrazovky televízie Markíza!

Nová deviata séria opäť prináša vystúpenia pripomínajúce hollywoodske produkcie, kreatívne kostýmy a strhujúce tanečné výkony celebrít. V porote bude sedieť tanečník a choreograf Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler a moderátorka Adela Vinczeová.Moderátormi sú Vikto Vincze a nová tvár Lucia Hlaváčová.

Ján Ďurovčík

Foto: MarkízaJán Ďurovčík je uznávaným choreografom, režisérom, tanečníkom a porotcom. Študoval na Vysokej škole múzických umení v Bratislave u prof. Š. Nosáľa a na Inštitúte pre tanečné vzdelávanie v Antverpách v Belgicku. Založil balet TORZO, neskôr Bratislava Divadlo tanca. Pracoval v Slovenskom národnom divadle v Bratislave, v pražskom Divadle Kalich. Svoje šou uviedol v rámci svetového turné v New Yorku, v Londýne, Amsterdame, Krakove, Tokiu. Režíroval aj unikátne spojenie IMT Smile a Lúčnice.

Je považovaný za najnekompromisnejšieho porotcu. Ďurovčík nebude chýbať ani v ôsmej sérii tejto šou a tak sa nielen súťažiaci, ale aj diváci majú na čo tešiť.

Odporúčame aj: Kto je kto v Let's Dance 2024 (FOTO)

Tatiana Drexler

Foto: Markíza

Tatiana Drexler je profesionálnou tanečnicou a odbornou porotkyňou. Ako porotkyňa pôsobila dokopy v piatich sériách tanečnej šou Let´s Dance. Tatiana svoje výnimočné tanečné schopnosti ukázala vo viac ako 500 tanečných súťaží v niekdajšom Československu aj v Nemecku a získala veľké množstvo ocenení. 25-ročná kariéra aktívneho tancovania jej priniesla niekoľko krajských majstrovských titulov v niekdajšom Československu a zároveň 11 finálových účastí na nemeckých majstrovstvách v latino, štandardných a desiatich tancoch medzi amatérmi aj profesionálmi. Jej najlepším umiestnením je 12. miesto na Majstrovstvách sveta. Trénovala a stále trénuje mnohých finalistov národných majstrovstiev, ako aj európskych a svetových. Lation formácia z Martina, ktorú Tatiana trénovala, dosiahla v roku 1990 4. miesto na Majstrovstvách sveta. Ako porotkyňa pôsobí od roku 2000 na národných aj medzinárodných majstrovstvách amatérskych i profesionálnych tanečníkov.

Divákom Markízy je známa z predošlých sérií Let´s Dance, kde patrila k stabilnej porotcovskej zostave. Ako porotkyňa pôsobila aj v českej verzii StarDance. Ani najnovšia - 8. séria - Let´s Dance sa nezaobíde bez jej pozorného odborného dohľadu a diváci Markízy ju opäť uvidia za porotcovským pultíkom.

Adela Vinczeová

Adela Vinczeová patrí na Slovensku k moderátorskej špičke. Vyštudovala kulturológiu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave a v roku 1996 sa dostala do celoslovenského finále prestížnej modelingovej súťaže Elite Model Look. Svoju kariéru začala ako redaktorka v Teleráne. Neskôr bola hviezdou Fun Radia. Prelomom v jej televíznej kariére bol projekt Slovensko hľadá SuperStar, ktorý tri sezóny moderovala s Martinom "Pycom" Rauschom. Bola moderátorkou aj súťažnej show Test národa, porotkyňou show Slovensko má talent a Talentmania. Adela bola súčasťou aj populárnej tanečnej šou Let´s Dance, ktorú z piatich sérií štyri moderovala a v jednej sa predviedla ako jedna zo súťažiacich. V TV Markíza dostala príležitosť moderovať aj svoju vlastnú šou s názvom Adela show a od roku 2014 sprevádza divákov v obľúbenom hudobnom projekte Chart Show.

Adela je už dlhé roky považovaná za najlepšiu slovenskú moderátorku, čoho dôkazom je aj trinásť prestížnych diváckych ocenení OTO. Veľa moderátorských príležitostí dostala aj v Česku, kde moderovala niekoľko prestížnych televíznych galaprogramov, ako napríklad Český lev.

Foto: Markíza

Viktor Vincze

S titulom JUDr. ukončil štúdium na Fakulte práva na Paneurópskej vysokej škole. Päť rokov pôsobil ako moderátor v regionálnom rádiu Max v Nitre. Diváci ho na obrazovkách televízie Markíza vídajú od roku 2013, v spravodajskej relácii Televízne noviny, kde sa ako redaktor venoval prevažne politickým témam. Dva roky bol moderátorom publicistickej relácie Reflex, od júna 2016 moderuje Prvé Televízne noviny a od marca 2017 je moderátorom aj Televíznych novín.

Lucia Hlaváčková

Vyštudovala Fakultu masmédií na Paneurópskej Vysokej škole v Bratislave. Počas štúdia pracovala v Rádiu Anténa v produkcii a dramaturgii ranného vysielania. V televízii Markíza začínala v redakcii spravodajstva ako stážistka v júni 2015. Pôsobila ako redaktorka Televíznych novín, moderovala Ranné televízne noviny v Teleráne a webovú reláciu Markíza Backstage. Momentálne moderuje s Matúšom Krnčokom Teleráno.