Na trhu je nový časopis LENNA

Na trhu je nový časopis LENNA

„Časopis o tom, ako byť manželkou, milenkou, matkou, priateľkou ale najmä - sama sebou," hlása reklamný slogan, ktorý uvádza na trh nový časopis.

 

 

V týchto dňoch sa na trh dostal nový časopis LENNA.

Lifestylový mesačník je určený hlavne pre ženy vo veku 30 a viac.

Časopis vychádza vo vydavateľstve A – IMZ ako prvé pravidelné periodikum, inzertné a mediálne zastúpenie spolu s niektorými ďalšími činnosťami zabezpečuje vydavateľstvo BAUER MEDIA SK.

 

„Chce to niečo iné, svieže. Jednoducho nový vietor. Tak tento pocit ma sprevádzal po celý čas, čo som pre vás, milé čitateľky, pripravovala LENNU. Predstavovala som si vás ako akčné hrdinky, ktoré chcú od života viac. Čo viac? Všetko," píše v úvode šéfredaktorka Miriam Andrisová.

Jazyk aj štýl písania sú jednoduchšie. Jednou z hlavných tém je článok s názvom Aký otec, taká dcéra o tom, ako by ma vyzerať ideálny vzťah medzi otcom a dcérou. Časopis sa venuje móde, vlasom, kozmetike, zdraviu, ako to už býva v podobných tituloch.

„LENNA je pre čitateľky príjemnou kamarátkou a sprievodkyňou, blízkou v každej chvíli. V časopise Lenna nájdete módu a kozmetické tipy, publicistické témy plné príbehov, vzťahov a aktuálnych tém. Veľký podiel titulu tvoria poradenské stránky venujúce sa zdraviu, rodičovským otázkam, dizajnu a kulináriu. Osobitnou časťou sú aj tipy na nákupy, koučing a rozhovory s odborníkmi," píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

Mesačník vychádza v náklade 30.000 kusov s cenou 1,99 eur.

Podobný lifestylový mesačník pre ženy - Evita - začal minulý rok vychádzať vo vydavateľstve Mafra Slovakia.