Best FM: Aj Piešťany sú Best FM!

Best FM zlepšuje pokrytie hlavného ťahu D1. Rádio dnešným dňom spúšťa vysielač v Piešťanoch.


Rádio vylepšuje možnosti príjmu na hlavnom diaľničnom ťahu D1. Aktuálne správy z domova, zo sveta či športu ako aj predpoveď počasia a dopravný servis si tak s lepším signálom môžu vychutnať aj poslucháči v Piešťanoch.
„Rádiu Best FM sa jednoznačne darí expandovať na slovenskom rádiovom trhu. Popri neustálom rozširovaní programovej ponuky sa kontinuálne sústreďujeme na to, aby sme mohli ponúknuť vysielanie rádia Best FM čo najväčšiemu počtu obyvateľov Slovenska," hovorí manažér rádia Best FM Richard Dírer.
K zlepšeniu pokrytia na Slovensku dochádza spustením vysielania na frekvencii v Piešťanoch (91,6). Frekvencia s výkonom 500 W zlepší signál rádia Best FM na hlavnom diaľničnom ťahu Slovenska. Rozšírenie pokrytia vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po spustení moderovaného Popoludnia s Petrou Podkonickou a Ďurom Turisom.
Ďalšou fázou zmien vo vysielaní rádia Best FM bude spustenie ďalších frekvencií, ktoré rádio získalo v jesennom výberovom konaní na RVR. V príprave na spustenie sú frekvencie v Trenčíne, Dolnom Hričove, Žarnovici a Trebišove.
Rádio Best FM je založené na koncepte kvalitnej hudby a aktuálneho spravodajstva. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk