Slovak Telekom vyhlasuje medzinárodnú súťaž „Sieň slávy biznisu"

S cieľom nájsť a odmeniť inovatívny cloudový softvér pre malé a stredné podniky Slovak Telekom spúšťa projekt „Sieň slávy biznisu", medzinárodnú súťaž prebiehajúcu v Českej republike, Chorvátsku, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku a na Slovensku.

 

 

Súťaž je zameraná na nezávislých vývojárov softvéru a zakladateľov startupov, ktorí chcú spropagovať svoje aplikácie a sprístupniť ich širokej verejnosti. Vítané sú biznis aplikácie zo všetkých priemyselných odvetví, ktoré zjednodušujú prácu malým a stredne veľkým podnikom (Small and Medium Businesses).

Účastníci môžu postúpiť do finále iba v prípade, že malé a stredné firmy ocenia ich nápad. Verejné hlasovanie určí najlepšie aplikácie v každej krajine, následne odborná porota vyberie národného víťaza, najlepšiu medzinárodnú aplikáciu a najlepší startup. Víťaz zo Slovenska sa môže stať cloudovým partnerom Slovak Telekomu a vyhrať marketingovú kampaň v hodnote 30 000 eur.

Najlepšia medzinárodná aplikácia získa možnosť stať sa partnerom Telekomu vo všetkých šiestich zúčastnených krajinách. V spolupráci s inkubátorom hub:raum Krakow Telekom zároveň ponúkne investíciu 80 000 eur pre víťaza kategórie Najlepší startup. Zúčastniť sa môžu jednotlivci, ale aj skupiny nezávislých vývojárov alebo začínajúce firmy, pričom registrácia prebieha na stránke www.sienslavybiznisu.sk.

Účastníci môžu zvýšiť počet hlasov a šancu na výhru tým, že aktivizujú svoju komunitu. A hlasovanie sa môže vyplatiť - hlasujúci z malých a stredných firiem, ktorí vyjadria podporu niektorej z aplikácií, môžu vyhrať marketingovú kampaň v hodnote 10 000 eur. Jednotlivé návrhy možno prihlásiť od 22. apríla do 22. mája 2014, pričom hlasovať bude možné od 22. mája do 30. júna 2014.