Evita bude mať na Markíze vlastnú reláciu

Evita bude mať na Markíze vlastnú reláciu Foto: Markíza

Televízia Markíza pripravuje novú šou s názvom Do roka a do dňa. Jej tvárou, moderátorkou a motivátorkou bude vydavateľka „evitoviek" a rozhlasová moderátorka Evita Urbaníková.

 


Ako avizuje televízia, relácia bude pomáhať meniť život tým, ktorí ho chcú zmeniť, ale nevedia, ako na to. „Túžite sa naučiť cudzí jazyk, schudnúť dvadsať kíl, prestať fajčiť, zabehnúť maratón či konečne prerobiť kúpeľňu?"

 

V súčasnosti hľadá Markíza vhodných adeptov do relácie, v ktorej bude sledovať, ako sa im darí plniť svoje predsavzatia. Na obrazovke sa objaví najskôr v niektorej ďalšej televíznej sezóne, keďže adepti budú mať rok na to, aby sa zmenili.

„Mali by sa hlásiť ľudia, ktorí presne vedia čo chcú, ale sa nevedia nakopnúť. A my ich nakopneme, pretože verejný prísľub pred celou republikou je veľká motivácia. Keď chcem niečo zmeniť ja, taktiež to roztrúbim po celom chotári a potom to musím urobiť, lebo inak by ma hanba fackovala. Keby som si to povedala len tak sama pred sebou, na druhy deň si nájdem ospravedlnenie, prečo som to nezvládla," povedala Evita Urbaníková v relácii Reflex.