Nová relácia Rozborila má podobný názov ako Modré z neba

Nová relácia Rozborila má podobný názov ako Modré z neba Foto: JOJ

Televízia JOJ, ktorá sa dohodla na spolupráci s Vilom Rozborilom, oznámila názov relácie a zverejnila aj prvé zábery.

 

 


Projekt bude mať názov V siedmom nebi, čo nie je ďaleko od názvu relácie na Markíze Modré z neba, ktorú nový generálny riaditeľ Mathias Settele zrušil. „Pre mňa je príprava tohto typu relácie spojením dvoch vecí: na jednej strane zaujímavá televízna práca, na druhej strane skvelý pocit z toho, že som súčasťou účinného mechanizmu pomoci pre ľudí na pomoc odkázaných," cituje moderátora televízia.


"Relácia obľúbeného moderátora Vila Rozborila, ktorú plánujeme na jeseň tohto roka, má názov V siedmom nebi. Šou bude o obyčajných, ale výnimočných ľuďoch a ich osudoch, plná emócií, napätia a prekvapení," potvrdila hovorkyňa JOJ Group Lucia Kulihová.

Odporúčame aj: Rozboril posiela odkaz do Markízy. O nebe

Relácia bude o plnení želaní.
Zmluva na Modré z neba na Markíze minulý rok skončila. Televízia sa s Vilom Rozborilom nedohodla na ďalšej spolupráci.

Markíza nechystá podobný projekt. „Koncept relácie Modré z neba bol spôsobom spracovania zaujímavý. Prinášal kombináciu reálneho prostredia, v ktorom ľudia žijú, a štúdiovej šou. V minulosti to bola pre Markízu ideálna relácia, stredná cesta. V poslednom čase sa už však v istých prípadoch dostávala na hranu," povedal Settele v rozhovore pre Omédiách.com, podľa ktorého charita nemá byť o šou, má to byť o skutočnej pomoci.