RTVS v čiernom: Pribúdajú fotky v čiernom s označením #ciernydenRTVS (FOTO) Foto: Facebook Pavol Hubinak

RTVS v čiernom: Pribúdajú fotky v čiernom s označením #ciernydenRTVS (FOTO)

V Babišovej Mafre končí ekonomická riaditeľka

Vo vydavateľstve Hospodárskych novín končí finančná riaditeľka, Iveta Griačová.

Griačová nebola na poste ani celý rok.

"Moje pôsobenie v spoločnosti MAFRA Slovakia sa končí po dohode s vedením spoločnosti, čomu predchádzali viaceré dialógy. Mojou úlohou bolo úspešne reštrukturalizovať spoločnosť, zaviesť nové procesy, čo sa v krátkom čase podarilo," povedala Griačová a poďakovala sa kolegom.

"Takmer presne pred rokom som s Ivetou Griačovou nastúpil do spoločnosti, aby sme ju spolu stabilizovali, ozdravili a pripravili na ďalší rozvoj. Veľa z úloh sa podarilo, za čo patrí moja vďaka. Po roku sa k 30.4. končí pôsobenie finančnej riaditeľky Ivety Griačovej v spoločnosti MAFRA Slovakia. Iveta pomohla mne, celému manažmentu a celej spoločnosti v neľahkých časoch reštrukturalizácie. Oveľa lepšia kondícia spoločnosti, v ktorej sa dnes nachádza, je aj jej veľkou zásluhou," povedal Vladimír Mužík, výkonný riaditeľ spoločnosti a odchádzajúcej riaditeľke sa poďakoval.

Meno nového finančného riaditeľa spoločnosť oznámi v najbližších dňoch.

MAFRA Slovakia vydáva Hospodárske noviny a odborné tituly Stratégie, Zdravotnícke noviny, Fit život, Diabetik, RUN, Obchod a Horeca, prevádzkuje ekonomické a finančné portály Hnonline.sk, AAAdopyt.sk. Vydavateľstvo pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992. K 1.1.2015 zmenilo názov z ECOPRESS na MAFRA Slovakia.