V Mafra Slovakia sú po akvizícii médií z Bauer Media zmeny

V Mafra Slovakia sú po akvizícii médií z Bauer Media zmeny Reprofoto HN magazín

Mafra v Česku a v Slovenskej republike od 1. decembra vstúpili do vydavateľstva Bauer Media. Na Slovensku aktíva tejto spoločnosti prešli do Mafra Slovakia Print.

 „V najbližšom roku sa chcú spoločností sústrediť na prepojenosť oboch vydavateľstiev a následnej fúzii oboch spoločností. Obe spoločnosti by mali sedieť na jednej adrese na jar tohto roku,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.

Novou riaditeľkou obchodu Mafra Slovakia a nástupníckej spoločnosti po Bauer Media, Mafra Slovakia Print, bude od 1. januára Katarína Michalechová.
Doteraz bola riaditeľkou obchodu v spoločnosti Bauer Media.

Podrobnosti: Mafra prevzala slovenské a české aktivity Bauer Media

Medzi Mafra Slovakia a Mafra Slovakia Print bude dochádzať k postupnej synergii, ako prvé sa postupne spoja oddelenia obchodu oboch spoločností. Naďalej však obdive spoločnosti stále fungujú ako samostatné entity.

„Som rád, že po tom, čo sa rozhodol z Mafry odísť doterajší obchodný riaditeľ Ladislav Olle, ponuku stať sa riaditeľkou obchodu Mafry Slovakia a zároveň Mafry Slovakia Print prijala Katarína Michalechová,“ povedal výkonný riaditeľ Mafra Slovakia Vladimír Mužík a poďakoval Ollemu za jeho odvedenú prácu pre Mafru.

Zmeny nastanú aj na pozícii online obchodu. Po odchode Radovana Gašparíka do tímu online obchodníkov pribudol Martin Lukáček.