TV Barrandov chystá večerné správy moderované Soukupom

TV Barrandov chystá večerné správy moderované Soukupom Foto: TV Barrandov

Česká TV Barrandov přijde na konci října s novým zpravodajským pořadem.

 

Moje zprávy bude každý všední den moderovat generální ředitel a vlastník televize Jaromír Soukup. Klasickou večerní zpravodajskou relaci Naše zprávy televize zrušila letos v srpnu. Vyplývá to z informací televize. Soukup ve své televizi moderuje už osm pořadů.

"Pokud vás klasické televizní zprávy nudí, nenechte si každý všední den ve 20:05 ujít novou zpravodajskou relaci moderovanou generálním ředitelem Jaromírem Soukupem - Moje zprávy. Pořady, které generální ředitel Jaromír Soukup moderuje, patří dlouhodobě k nejsledovanějším formátům stanice, a tak televize Barrandov vychází svým divákům vstříc," uvedla mluvčí televize Marie Opálková.

Zpravodajský formát pro TV Barrandov připravuje redakce časopisu Týden z mediálního domu Empresa Media, který patří Soukupovi. Divákům slibuje aktuální informace podané zcela odlišnou formou, než je v českém mediálním prostředí obvyklé. "Žádné dlouhé vysvětlování, ale nadhled a extra velká porce ironie. Přesně taková bude nová zpravodajská relace," dodala mluvčí. Televize pořad poprvé odvysílá v pondělí 29. října ve 20:05 hodin.

Soukupovo vydavatelství Empresa Media televizi získalo na začátku roku 2013 od společností Moravia Steel podnikatele Tomáše Chrenka. Letos v červnu vydavatelství zredukovalo počet zaměstnanců o pětinu. Výpověď dostalo minimálně třicet lidí, v drtivé většině v novinářských profesích. Skupina Empresa Media je vydavatelem tištěných titulů Týden, Faktor Soukup, Instinkt, Sedmička, Top Dívky, Animáček nebo Popcorn a jejich on-line verzí. Zároveň je i dodavatelem zpravodajského obsahu pro TV Barrandov.