Nova na jar ponúkne nové české seriály i zábavnú show

Nova na jar ponúkne nové české seriály i zábavnú show Foto: Nova

Televize Nova na jaře mimo jiné nabídne nový seriál Drazí sousedé a show Tvoje tvář má známý hlas. V únoru odstartuje nový český komediální seriál Na vodě v hlavních rolích s Lukášem Langmajerem a Tomášem Klusem.

 

 

Na premiérové díly se mohou těšit diváci Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Výměny manželek. Novináře o tom dnes informovala programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

"Myslím, že seriál Na vodě bude jiný tím, že nebude vůbec papundeklový. Měli jsme to štěstí natáčet v reálných prostředích se scénářem, který zaručoval, že se vymkne všem klišé, která trošku panují na českých televizích," řekl režisér Milan Cieslar. "Je to seriál, který by chtěl diváka pohladit něčím, co už každý z nás ztratil, a to je kolektiv. Ukázat, že život je bezvadný, když máme kolem sebe bezvadné přátele," dodal.

Další novinkou letošního jara bude na Nově seriál Drazí sousedé. V příběhu o třicetimilionovém dědictví proti sobě budou stát zhýčkaní příbuzní z města a svérázní obyvatelé malé české vesnice. V hlavních rolích se objeví Lenka Zahradnická, Tomáš Novotný, Petr Buchta, Štěpán Benoni, Milan Šteindler, Dana Batulková a další.

Sobotní večery budou patřit nové show Tvoje tvář má známý hlas, ve které se představí tuzemské celebrity v rolích populárních světových hvězd. Publikum se může těšit na Ivanu Chýlkovou, Petra Rychlého, Ivu Pazderkovou, Davida Krause, Hanu Holišovou, Petra Vondráčka, Annu Fialovou a Davida Mišíka. Pořadem bude provázet Ondřej Sokol.

Filmovým fanouškům letos Nova z domácí tvorby přinese třetí pokračování komedie Zdeňka Trošky Babovřesky, snímek Život je život v hlavní roli s Ondřejem Vetchým, bláznivou komedii Vánoční Kameňák nebo lovestory Pohádkář. Ze zahraničních filmů se ve vysílání objeví například John Carter: Mezi dvěma světy, Iron Man 3, Osamělý jezdec s Johnnym Deppem, drama z prostředí formule 1 Rivalové nebo thriller John Wick s Keanu Reevesem.

Oblíbené zahraniční kriminální seriály zastoupí sedmá řada seriálu Mentalista, dvanáctá série Námořní vyšetřovací služby a nový seriál Policie Battle Creek. Starší pořady i premiéry nabídnou také tematické stanice skupiny Nova, mezi něž patří Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Telka, Nova Sport, Nova International a online projekty Voyo, TN.cz, Nova Plus a další internetové portály.

Provozovatel Novy CET 21 v loňském roce zůstal s podílem 30,7 procenta divácky nejsilnější televizní skupinou. Od České televize ji ale ve skupině diváků starších 15 let dělilo jen 0,3 procentního bodu. Uvedl to specializovaný server Mediaguru s odkazem na měření ATO-Nielsen Admosphere. Na třetím místě skončila skupina FTV Prima s 20,8 procenta následovaná Barrandov Group s 5,53 procenta.

Sledujte nás na facebookovej stránke, ktorá prináša správy hlavne z diania v médiách v ČR: