Motejlek.com je opäť pod kontrolou Motejlka

Motejlek.com je opäť pod kontrolou Motejlka Foto: FB motejlek.com

Spory majiteľov webu motejlek.com priniesli odchod a príchod zakladateľa firmy a jeho spolupracovníka.

 

 

„Ondřej Tomek už nie je spolumajiteľom spoločnosti Motejlek.com. Svoj 34 percentuálny podiel predal. Pôvodnú investíciu niekoľkonásobne zhodnotil. Motejlek.com bol v posledných mesiacoch zmietaný spormi medzi spoločníkmi," informuje samotný web motejlek.com.

Vnútorné spory v apríli vyvrcholili odchodom zakladateľa webu Miroslava Motejlka a jeho spolupracovníka Petra Skočdopole, ktorí si založili nový web MotejlekSkocdopole.com. Od tej doby na webe motejlek.com nepribúdali články.

Teraz dôjde k zlúčeniu oboch projektov pod značkou MotejlekSkocdopole.com. Značka motejlek.com už nebude ďalej používaná. Dôjde tiež k premenovaniu spoločnosti a Petr Skočdopole sa stane jej spoločníkom, informujú spoločne Motejlek a Skočdopole.
Motejlek.com ponúka platený obsah. „Všetci doterajší predplatitelia motejlek.com budú kompenzovaný za obdobie, keď nedostávali predplatený obsah, a to automatickým predĺžením predplatného o čas, kedy nebol zverejnený žiadny článok na weboch motejlek.com, travelmotejlek.com, lawyersmotejlek.com a energymotejlek.com. Ich registračné údaje na motejlek.com teraz platí aj na MotejlekSkocdopole.com," píšu.

Bývalý redaktor týždeníka Týden založil web v roku 2008. Web je zameraný na insiderské spravodajstvo z českého a slovenského biznisu. Je určený predovšetkým pre predplatiteľov/registrovaných užívateľov.

 Sledujte dianie v českých médiách: