Z českého vydavateľstva Penty odchádza finančná riaditeľka

 Z českého vydavateľstva Penty odchádza finančná riaditeľka Ilustr.foto: VLP

Ve vydavatelství Vltava Labe Media (VLM) k dnešnímu dni skončila ve funkci finanční ředitelka a členka představenstva Lucie Kočí. Odchází na vlastní žádost z osobních důvodů.

 

 

Její nástupce zatím nebyl vybrán. Firma o tom ČTK informovala v tiskové zprávě.

Kočí byla finanční ředitelkou od roku 2002. V roce 2014 byla zvolena prezidentkou Unie vydavatelů a stala se tak první ženou ve vedení profesní asociace vydavatelů deníků, časopisů a vydavatelů poskytujících obsah na internetu.

Foto: VLP"Odchod paní Kočí mne velmi mrzí, neboť se jedná o profesionálku, na kterou jsem se mohl spolehnout a vždy jsem oceňoval její profesní schopnosti, znalosti o firmě samotné i o celém mediálním odvětví. Proto bych jí chtěl velmi poděkovat a popřát mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě," uvedl generální ředitel vydavatelství Michal Klíma.

Odporúčame aj: Penta prevzala vydavateľstvo Vltava-Labe-Press

Vydavatelství Vltava Labe Media vzniklo v létě sloučením společností Vltava-Labe-Press (VLP), Astrosat Media a Tablet Media, které patří skupině Penta. Fúzí se završila akvizice jednotlivých společností, které Penta na českém mediálním trhu v minulém roce získala.

VLM vydává regionální noviny Deník a televizní časopisy TV magazín, TV star, TV mini nebo TV expres. Astrosat Media má v portfoliu lifestylové tituly Glanc, Story, Gurmet, Kondice, National Geographic, dvouměsíčník Kreativ Praktická žena, tradiční tituly Týdeník Květy, Vlasta, Překvapení, Magazín Šíp a měsíčník Dům a zahrada. Tablet Media vydává tabletové magazíny Dotyk, Dotyk Byznys, Dotyk Styl Royal a Dotyk Styl Bydlení.

 

Sledujte dianie v českých médiách