S Orangeom #vsadeonline: Domáci 4G internet prináša kvalitné pripojenie pre domácnosti aj v lokalitách bez optiky

S Orangeom #vsadeonline: Domáci 4G internet prináša kvalitné pripojenie pre domácnosti aj v lokalitách bez optiky Foto: Orange

Orange dnes spúšťa novú službu Domáci 4G internet. Vyše stovku veľkých miest a viac než tisícku obcí v dosahu svojej 4G siete tak pokryje spoľahlivým a výkonným internetom určeným pre domácnosť a firmu. Aj v okrajovejších či vidieckych oblastiach bez prístupu k optickému alebo inému spoľahlivému internetovému pripojeniu tak budú môcť zákazníci využívať kvalitný internet. Navyše umožňuje získať finančný bonus na televízne služby.

 

 

Domáci 4G internet je dostupný na celom území Slovenska v pokrytí 4G (LTE) sieťou Orangeu, ktorá je aktuálne dostupná pre 80 % populácie. Široká dostupnosť spolu s jednoduchou inštaláciou robia z Domáceho 4G internetu skvelú voľbu pre zákazníkov, ktorí nie sú v dosahu optiky a hľadajú internet s parametrami podobnými alebo lepšími ako má DSL pripojenie.

„Chceme, aby naši zákazníci mohli využívať kvalitné a rýchle internetové pripojenie bez ohľadu na to, či bývajú vo veľkom meste alebo na vidieku. Práve Domáci 4G internet je optimálnym riešením pre domácnosti, ktoré nemajú možnosť využívať napríklad internet na optike. Vďaka Domácemu 4G internetu od Orangeu už nemusia riešiť problémy s pripojením a môžu byť pohodlne online," hovorí Michaela Paličová, zodpovedná v Orangei za oblasť fixných služieb.

Orange prináša Domáci 4G internet v dvoch variantoch. Domáci 4G internet Optimal ponúka pripojenie s rýchlosťou do 15 Mbit/s a balíkom 60 GB predplatených dát, ktoré pohodlne splnia potreby bežnej domácnosti. Zákazník môže mať službu už od 10 € mesačne (pri 24-mesačnej viazanosti s uplatnením bonusu na TV službu). Domáci 4G internet Premium zase prináša internet s rýchlosťou do 30 Mbit/s a zároveň vyšší objem predplatených dát – až 300 GB. Zákazník ho môže mať mesačne už od 14 € (pri 24-mesačnej viazanosti s uplatnením bonusu na TV službu). V oboch prípadoch zákazník ani po prečerpaní predplatených dát neplatí nič navyše, prenosová rýchlosť sa len zníži na 128 kbit/s, resp. 256 kbit/s.

Na využívanie služby zákazníkom stačí 4G Wi-Fi router, ktorý si jednoducho vedia nainštalovať aj sami, a to bez zbytočného vŕtania alebo komplikovanej káblovej infraštruktúry. Pre bezproblémové využívanie služby odporúčame Flybox 4G od Orangeu. K dispozícii je za jednorazový poplatok v rámci viazanosti už za 1 € alebo za plnú cenu 129 € bez viazanosti. Na pripojenie koncových zariadení v domácnosti (notebooku, tabletu, hracích konzol a podobne) tak môžu využiť Wi-Fi alebo aj klasický sieťový kábel priamo z routera.

Televízia aj zadarmo vďaka bonusu na TV službu

Domáci 4G internet prináša nielen kvalitné internetové pripojenie pre domácnosť, ale aj možnosť mať televíziu zadarmo. Stačí, ak zákazník pri kúpe služby uvedie operátora, u ktorého je viazaný a termín, dokedy je ešte vo viazanosti. Za to získa od Orangeu bonus vo výške 5 € alebo 6 € mesačne podľa vybraného variantu služby. Táto suma môže slúžiť napríklad na pokrytie nákladov na televíznu službu zákazníka. Bonus bude zákazníkovi uplatňovaný vo forme zľavy na faktúre.

Rýchly internet a bonus aj pre firmu

Orange zároveň službu bude poskytovať aj pre firemných zákazníkov. Tiež tak môžu využívať výhody rýchleho a spoľahlivého internetu prakticky na celom Slovensku a k tomu ešte získať bonus vo výške 10 €.

Firemný 4G internet Optimal prináša internet s rýchlosťami do 40 Mbit/s a balíkom 300 GB predplatených dát. K dispozícii je už od 20 € mesačne (pri 24-mesačnej viazanosti s uplatneným bonusom 10 €). Vyšší balík Firemný 4G internet Premium umožňuje využívať internetové pripojenie s prenosovými rýchlosťami, ktoré umožňuje 4G sieť, teda až do 225 Mbit/s. Zároveň obsahuje 400 GB predplatených dát a zákazník ho môže získať už od 40 € mesačne (pri 24-mesačnej viazanosti s uplatneným bonusom 10 €). Pre uplatnenie 10-eurového bonusu stačí, ak zákazník pri kúpe služby uvedie operátora, u ktorého má zmluvnú viazanosť a termín, dokedy je viazaný.