Vďaka 4ke dátujú Slováci toto leto donekonečna

Vďaka 4ke dátujú Slováci toto leto donekonečna Foto: 4ka

Toto leto sa nudiť určite nebudete, lebo aj toto leto bude nekonečné. Už po druhý raz mobilný operátor 4ka prichádza s originálnou letnou ponukou, na akú doteraz nikto nemal na Slovensku odvahu.

Nekonečné dáta ku všetkým novým paušálom SLOBODA s dátami navyše získajú ako noví, tak aj existujúci zákazníci. Exkluzívna ponuka platí do konca prázdnin.

„Leto znamená cestovanie, intenzívne zážitky a nových priateľov. To všetko potrebujete zdieľať, pochváliť sa pred známymi, občas si aj niečo stiahnuť, aby ste sa mohli posunúť vpred. Jednoducho potrebujete naozaj veľký balík dát. Aj preto sme sa rozhodli Štvorkárom ponúknuť v lete skutočnú voľnosť a slobodu. Nekonečné dáta získajú zákazníci nielen v našej 4G a 2G sieti, ale aj v 3G sieti obchodného partnera,“ hovorí Marek Jánošík, šéf produktového oddelenia SWAN Mobile.

 

Každý, kto si v termíne od 2.7. do 1.9. aktivuje nový paušál SLOBODA 100, SLOBODA 300 a SLOBODA NEKONEČNO s dátovým balíkom DÁTA V SIETI 4KA alebo si aktivuje nový paušál SLOBODA DÁTA, získa automaticky nekonečné dáta v celej SR na 30 dní. Platí to aj pre zákazníkov s automatickou obnovou, ktorí Nekonečné dáta v celej SR získajú pri najbližšej automatickej obnove. Nie je potrebné robiť nič extra, nekonečné dáta v celej SR je možné využívať okamžite po úspešnej aktivácii, a to vo vlastnej sieti 4ky, ako aj v 3G sieti obchodného partnera.

Tým však letné výhody nekončia. Pre všetkých, ktorí nakupujú radšej pohodlne cez internet, má 4ka špeciálnu ponuku. K zakúpenej SIM karte s ktorýmkoľvek novým paušálom SLOBODA získavajú navyše bonusový kredit 4 eurá. Samozrejme aj na tieto aktivácie platí letná ponuka, a teda v prípade, ak si zákazníci aktivujú nový paušál SLOBODA spolu s dátovým balíkom DÁTA V SIETI 4KA alebo nový paušál SLOBODA DÁTA, získajú nekonečné dáta v celej SR.

Po tom, čo 4ka začiatkom roka svojim zákazníkom sprístupnila aj 3G sieť prostredníctvom obchodného partnera, jej zákazníci môžu dátovať na 95% územia Slovenska. Teda takmer všade.