Orange svojim zákazníkom dáva pri objednávke cez e-shop dáta zdarma

Orange svojim zákazníkom dáva pri objednávke cez e-shop dáta zdarma Ilustr. foto: Orange

Až 60 GB dát zadarmo na jeden rok je letný benefit, ktorý teraz môžu získať všetci zákazníci Orangeu. Stačí, ak si svoj nový paušál zakúpia cez e-shop a automaticky budú odmenení dátami navyše.

 

To je ďalší atraktívny dôvod, prečo zákazníci v horúcich letných dňoch nemusia navštíviť predajňu, ale svoj nákup môžu vybaviť jednoducho, rýchlo a komfortne zo svojich domov. Okrem extra dát zadarmo majú možnosť získať aj množstvo ďalších benefitov.

Aby sa zákazníci Orangeu ani počas leta nemuseli obmedzovať a zdieľať svoje letné a dovolenkové zážitky naplno, Orange im ponúka ešte viac dátovej slobody. V prípade, že si cez e-shop objednajú paušály ISIC, Go Europe 10 €, Go Europe 15 € a Go Data 15 €, dostanú dáta navyše, a to 2 GB mesačne na celý rok. Ak sa rozhodnú pre niektorý z paušálov s mesačným poplatkom od 20 €, teda paušály Go Europe 20 €, Go Europe 25 €, Go Europe 30 €, Go Europe 40 €, Go Europe 65 € a Go Data 20 €, Go Data 30 €, získajú až exkluzívnych 5 GB dát mesačne po dobu celého roka, čiže spolu až 60 GB dát zdarma.

Nákup cez e-shop sa skutočne oplatí, pretože si zákazníci aktuálnu ponuku extra dát, ktorá platí do 5.9.2018, môžu skombinovať so všetkými aktuálnymi ponukami, napr. Bonus za prenos čísla až do 150 € ako zľavu na paušál alebo telefón, či využiť ďalšiu extra zľavu na paušál alebo na telefón.

Zľava na telefón až do výšky 70 €, prípadne jednorazová zľava na paušál

Zákazníci pri online nákupe automaticky získajú extra zľavu na vybrané zariadenia, a to až do výšky 70 € oproti nákupu v predajni. V prípade, že zákazník telefón nepotrebuje, tiež neobíde naprázdno. Automaticky získa jednorazovú zľavu z paušálu až do výšky 20 eur.

Extra zľavy pre verných

Orange vždy myslí aj na svojich existujúcich zákazníkov, ktorí po prihlásení do e-shopu získajú exkluzívnu ponuku paušálu šitú na mieru podľa ich priemernej mesačnej spotreby.

Expresné doručenie telefónu

Navyše, ak si zákazníci objednajú telefón cez Orange e-shop do 13:00 hod, budú ho mať doma už nasledujúci pracovný deň, pričom za doručenie kuriérom neplatia vôbec nič. Navyše, telefón si môžu zakúpiť aj na splátky bez akýchkoľvek úrokov a doplatkov.