Mobil dole #hlavahore aj na Grape Festivale (VIDEO)

Mobil dole #hlavahore aj na Grape Festivale (VIDEO) Foto: Orange

Orange svoje festivalové leto aj tento rok zakončí na obľúbenom piešťanskom Grape Festivale. A aj tam bude – rovnako ako na festivaloch Pohoda a The Legits Blast - návštevníkov motivovať k tomu, aby si jedinečné hudobné zážitky na koncertoch užili naživo bez telefónov.

 

Grape Festival, ktorý tento rok oslavuje 10. narodeniny, už cez víkend v areáli piešťanského letiska privíta mená ako Rudimental, The Vaccines, Tove Lo, CHVRCHES, Dub FX či The Kooks. Vidieť ich naživo a nie cez displej smartfónu – to je odkaz, ktorý sa prostredníctvom kampane Orangeu mobil dole #hlava hore nesie celým festivalovým letom. Myšlienku už pred festivalom Pohoda podporili niekoľkí slovenskí hudobníci – napríklad Juraj Podmanický z kapely Billy Barman, teraz sa pridávajú ďalší. Raper a člen hudobného projektu Ultrazvuk Tono S: „Moje heslo je, netoč to, zaži to. V prítomnom okamihu a ľudským okom je všetko oveľa krajšie ako cez displej telefónu. Platí to najmä pri koncertoch. Ostatným povedzte, že môžu závidieť, že tam neboli a neukazujte im videá.“
Aj na Grape Festivale platí, že ak návštevníci podporia túto myšlienku odložením svojho mobilu do Orange zóny aspoň na 1 hodinu počas koncertov, získajú odmenu. Zákazníci Orangeu extra porciu 5 GB dát a „nezákazníci“ praktický darček. Detailné informácie o ďalších festivalových benefitoch nájdete na www.orange.sk/hudba. 

Okrem výzvy mobil dole #hlava hore prináša Orange aj na piešťanské letisko vystupujúcim umelcom, organizátorom a všetkým návštevníkom maximálne spoľahlivé pokrytie 4G sieťou, bezplatné Wi-Fi pripojenie, Orange zónu s relaxačnou časťou, barom aj miestom pre zábavu. Chýbať nebude ani 24-hodinová asistovaná nabíjačkáreň, elektrické zásuvky pre nabíjanie mobilov a powerbaniek či tzv. „núdzový telefón“, ktorý je možné využiť v prípade znefunkčnenia alebo straty mobilu.

Orange na festivaloch dlhodobo upriamuje pozornosť aj na spoločenské a ekologické témy. Aj na Grape festivale bude pre ekologicky mysliacich návštevníkov pripravená zberná nádoba na nepotrebné mobily. Podporia tak životné prostredie a ekologické recyklovanie elektro-odpadu, a navyše súťažia o vstupenky na ďalší ročník Grape Festivalu. Myšlienku ekologického recyklovania nepotrebných zariadení podporuje už druhý rok kapela Puding pani Elvisovej, ktorá pretextovala svoj hit Mladí chemici.

Všetky tieto aktivity stihnúť, nájsť ich, stretnúť sa pri správnom zvukárovi a byť stále informovaný o všetko, čo sa na festivale deje, zabezpečí mobilná aplikácia Grape 2019 powered by Orange. Informácie sú k dispozícii v slovenskom alebo anglickom jazyku na zariadeniach s operačným systémom Android alebo iOS.