Mall.sk prichádza s vianočnou kampaňou vo výraznom predstihu (VIDEO)

Mall.sk prichádza s vianočnou kampaňou vo výraznom predstihu (VIDEO) Foto: Mall.sk

Najdôležitejšie je začať včas, radí e-shop v prvej fáze svojej vianočnej kampane.

Je druhá polovica septembra a Mall.sk už prichádza s prvou vlnou vianočnej kampane, v ktorej chce ľuďom ukázať, že čím skôr začnú s prípravami, tým väčšiu šancu majú prežiť Vianoce v pokoji.

Hlavná hrdinka kampane s názvom „S nami Vianoce v pokoji prežijete" je kaprica Ľubica z Karybníka. Tá sa, samozrejme, ako každý kapor bojí, že Vianoce neprežije. Preto v prvej fáze kampane začína premýšľať, ako ľudí zmiasť a presvedčiť ich, že sa žiadne Vianoce neblížia. Že je to celé iba kampaň. V ďalších fázach je vylovená a končí vo vani, kde už doslova bojuje o život. V poslednej, výpredajovej fáze, ktorá štartuje po Vianociach by už Ľubica byť nemala, ale ktovie...

"Väčšina Slovákov chce počas Vianoc tráviť viac času so svojou rodinou, byť v pokoji domova a pochutnávať si na zemiakovom šaláte. Realita však často býva veľmi odlišná, najmä keď do poslednej chvíle riešia chýbajúce darčeky a stresujú sa návštevami preplnených obchodov," hovorí Olda Bajer, CEO skupiny MALL.
"Obavy našej kaprice porastú s blížiacim sa decembrom, kedy bude robiť všetko pre to, aby sviatky prežila. Rovnako ako my, ľudia. Na to, ako prežiť Vianoce v pokoji preto máme jednoduché riešenie. Stačí, ak začnete včas," dodáva.

Pod kampaňou je podpísané kreatívne štúdio Yinachi. Televízne spoty natočila v produkcii R.U.R. Postproduction režisérka Barbora Novotná. Voiceover nahovorila herečka Zuzana Šebová. V televízii budú súbežne nasadené dva spoty: brandové s dĺžkou 30 sekúnd a taktické produktové spoty so stopážou 20 sekúnd.
Kampaň v televízii, outdoore, na internete a sociálnych sieťach doplní aj komunikácia na viac ako 300 vydajných miestach a v call centre, kde sa s kapricou budú zákazníci stretávať aj formou hlasového sprievodcu.