Mazáč, si trápny a nechutný smerácky hajzlík… kniha komentárov, ktoré Blaha zmazal, je už v predaji (VIDEO)

Mazáč, si trápny a nechutný smerácky hajzlík… kniha komentárov, ktoré Blaha zmazal, je už v predaji (VIDEO) Foto: Obálka knihy a FB Ľ. Blaha

Kniha, ktorá má byť dôkazom, že poslanec Smeru Luboš Blaha klame, je už v predaji. 

Nápad, napísať knihu zloženú z komentárov, ktoré poslanec Smeru na facebooku zmazal, vznikla na jar, keď sa Blaha pochválil, že napísal knihu Sto najlepších statusov Ľuboša Blahu. Vyšla mu vo vydavateľstve časopisu Extra plus - v spoločnosti Mayer Media.

 Autori projektu Blbec.online sa rozhodli pripraviť knihu komentárov, ktoré Blaha zmazal, s názvom "Názo(r) Bol vymazaný". Monitorovaním zistili, že Blaha za 7 mesiacov zmazal 21 000 komentárov. Kniha, na ktorej vznik sa vyzbierali čitatelia, je už v predaji.

Blaha, ktorý útočí na mimovládky, médiá a pravicu, otvorene sa hlási k médiám, ktoré šíria dezinformácie, konšpirácie, v duchu bývalého režimu, ktorý tak obdivuje, z diskusii pod svojimi statusmi maže komentáre, ktoré ho kritizujú alebo s ním nesúhlasia. Aj preto ho v knihe volajú Mazáč.

Obálka knihy

„SMERák, komunista, človek ktorý nikdy nič užitočné nerobil. Súdruh Mazáč na svojom Facebooku vyniká vo vymazávaní nepohodlných názorov. Hm, čo vyniká, on dominuje v mazaní komentárov na Slovenských Fejsbúkoch. Komunista sa bráni. Vraj maže len vulgárne komentáre. Vraj maže len trollov a decká čo sa nevedia spratať do svojej kože. My Vám prinášame dôkaz o tom, že klame. Lož je totiž jeho hlavným pracovným nástrojom. Do rúk sa Vám dostáva knižka, do ktorej sme vybrali tie najlepšie z komentárov, ktoré súdruh Mazáč a jeho Tím normalizátorov vymazal na svojom Facebooku,“ píšu autori knihy .


Komentáre sú chronologicky zaradené podľa mesiacov a tém ktoré práve rezonovali v spoločnosti.

Ukážka:

Odporúčame aj: Martinus a Panta Rhei predávajú knihu statusov Ľuboša Blahu s výstrahou

Autori sa rozhodli zisk z predaja knihy odovzdať politickým väzňom. „Konkrétne pánom ktorých jeblahovič jeblahov prednedávnom vysmial,“ píšu autori.