Telekom končí s Easy kartou - čoskoro nasadí Predplatenku

Telekom končí s Easy kartou - čoskoro nasadí Predplatenku Ilustr. foto Telekom

Slovak Telekom uvedie na trh už čoskoro novú generáciu svojich služieb na báze kreditu: úplne novú kartu Predplatenka, ktorá ponúka najmä dostupné dáta na najlepších slovenských mobilných sieťach.

Predplatenka nahrádza Easy karty

Po viac ako 20 rokoch mení Telekom značku svojich predplatených kariet – Easy nahradí Predplatenka, ktorá symbolizuje štart novej generácie. Hoci jej nechýba jednoduchá ponuka hlasových či SMS služieb, bude maximálne zameraná na dáta, čomu bude prispôsobená celková ponuka balíčkov. Dátové balíčky budú mať platnosť jeden, desať alebo 30 dní.

Denné dáta na Predplatenke

Ak zákazník začne používať dáta na novej predplatenej karte, automaticky sa mu aktivuje základný denný balíček za 50 centov, ktorý obsahuje 300 MB dát.
Ponuka denných balíčkov ponúka aj ďalšie dva varianty: 2GB balík za 1,50 € alebo absolútny hit Predplatenky: nekonečný denný balík za 2 € (ten sa bude dať aktivovať iba v aplikácii Telekom).

10-dňové a 30-dňové balíčky Predplatenky

V ponuke Predplatenky budú aj ďalšie balíčky. 10-dňový balík s objemom 1GB bude stáť 2 €.

V ponuke sú aj obľúbené 30-dňové balíčky odstupňované podľa objemu dát:

• 1 GB za 3 €
• 3 GB za 6 €
• 5 GB za 8 €

Zjednodušené hlasové a SMS služby

SMS služby budú poňaté na Predplatenke maximálne jednoducho: 1 správa stojí 10 centov do všetkých sietí. Po dosiahnutí hranice 50 centov už zákazník za ďalšie správy do konca dňa už neplatí.
Hlasové služby sú postavené podobne – minúta volania za 10 centov do všetkých sietí a po dosiahnutí hranice 50 centov už zákazník za ďalšie hovory v ten deň už neplatí.
Novinkou je nekonečný balík volaní na 1 číslo. Platí 30 dní a stojí 2,50 €.

Úvodné benefity Predplatenky

Zákazníci si budú môcť kúpiť Predplatenku ako úplne novú SIM kartu alebo na ňu budú môcť prejsť aj z ľubovoľnej Easy karty. Každého čaká aj 30-dňová bezplatná výhoda, vybrať si možno jednu z dvoch možností:

• 1GB mesačný balík
• Nekonečný balík volaní

Nekonečné piatky po prvom dobití

Telekom uvádza pre prvú fázu používania Predplatenie aj ďalší bezplatný benefit. Po prvom dobití (aspoň vo výške 5 €) získajú zákazníci tzv. Nekonečné piatky – a celé tri mesiace budú môcť surfovať bez obmedzení, aby si naplno vyskúšali možnosti špičkovej 4G siete od Telekomu.

Kde sa dá kúpiť a ako sa dá dobiť kredit?

Nová karta Predplatenka sa bude dať kúpiť na viacerých miestach Telekomu: na webe, na pobočke či objednať cez kontaktné centrum. Predplatenka stojí 5 € a zákazník na nej získa 10 € kreditu. Prvá platnosť karty je 90 dní, po prvom dobití 12 mesiacov.

Predplatenka sa dá dobiť mnohými spôsobmi: cez Telekom aplikáciu, internet, bankomaty, aj internet banking a pod.