Telekom inovuje svoje predajne, budú zelenšie a viac digitálne Foto: Telekom

Telekom inovuje svoje predajne, budú zelenšie a viac digitálne

12.10.2020 19:42 | Tlačové správy | TS Telekom

Slovak Telekom dlhodobo podporuje digitalizáciu svojich služieb, čím šetrí prírodné zdroje a životné prostredie. Teraz sa najväčší telekomunikačný operátor zameral na oblasť predaja a inovoval svoje značkové predajne. Tie sú po novom „zelenšie“ a zároveň poskytujú zákazníkom lepší zážitok z nakupovania.

V Telekom centrách viac nenájdete tlačené brožúry, zmizli igelitové tašky či plastové perá, zredukoval sa aj z počet obrazoviek. Naopak pribudlo viac zelene, prezentačné tablety a digitálne selfcare zóny.
Ide to aj bez papiera, všetko bude digitálne

Telekom dlhodobo podporuje pri komunikácii so zákazníkom digitálne kanály, ktoré šetria prírodné zdroje. V Telekom centrách zákazníci už nenájdu žiadne tlačené letáky či brožúry, všetky potrebné informácie sú dostupné v elektronickej forme v novej selfcare zóne. Už viac ako polovicu zákazníkov Telekom motivoval, aby uprednostnili namiesto zasielania tlačených faktúr ich elektronickú formu, čím spoločne mesačne ušetria milióny hárkov papiera a teraz ide ešte ďalej.

Ďalšou z digitálnych noviniek v Telekom centrách je smart pomôcka v podobe tabletu T-pad, na ktorom môžu predajcovia prezentovať zákazníkom nové ponuky. Zároveň prostredníctvom T-padu môžu zákazníci elektronicky podpísať zmluvu bez potreby tlače. Po podpise zmluvy jednoducho dostane zákazník jej elektronickú verziu priamo na svoj e-mail.

Menej plastu

V Telekom centrách sa zrušil bezplatný výdaj igelitových tašiek v prípade nákupu mobilného telefónu alebo príslušenstva. Zákazník bude mať možnosť zakúpiť si tašku papierovú. Okrem toho sa nahradili aj plastové perá ekologickejšími papierovými a ich spotreba bola znížená na minimum v dôsledku digitalizácie.

Digitálna selfcare zóna

V Telekom centrách nájdu návštevníci vynovenú selfcare zónu, prostredníctvom ktorej môžu sledovať pokrytie v rámci celého Slovenska a prezerať si aktuálne brožúry, ponuky, cenníky a jednoducho si ich odoslať na svoj email.
„Telekom centrá sa snažíme inovovať a inšpirovať tak aj našich zákazníkov. Nejde však len o nové technológie, ale aj o osobný prístup k zákazníkovi a celkový pocit z návštevy. Aby sa u nás ľudia cítili príjemne, ubrali sme z počtu obrazoviek a pridali viac zelene. Chceme, aby každý z predajne odchádzal so skvelou emóciou, úplným porozumením a jasnou informáciou,“ hovorí Ľudmila Jakubíková, manažér predajnej siete Slovak Telekom a dodáva: „Meníme sa pre našich zákazníkov a budeme vďační, ak nám každý zákazník vyjadrí svoj názor osobne alebo cez online dotazník. S každým hodnotením budeme poctivo pracovať a neustále sa pre zákazníkov zlepšovať.“

Nové vlajkové T+ Centrum

Slovak Telekom 8. októbra otvoril v bratislavskom Auparku nové vlajkové T+ Centrum. Nová značková predajňa Telekomu predstavuje unikátny koncept založený na digitalizácii a ponúkne zákazníkom nový zážitok z nakupovania telekomunikačných služieb.
T+ Centrum zákazníkom poskytne viac priestoru, ktorý je dizajnovo rozdelený do funkčných zón, kde nájdu vždy to, čo aktuálne potrebujú. Vo vstupnej selfcare zóne čakajú návštevníkov všetky potrebné informácie o aktuálnych ponukách v digitálnej forme. V zóne technologických noviniek si môžu vyskúšať najnovšie mobilné telefóny a príslušenstvo, v prezentačnej zóne si oddýchnu v príjemnom prostredí „obývačky“ a vyskúšajú služby televíznej a domácej zábavy a v servisnom kútiku zákazníkom poradí a pomôže odborne vyškolený personál.

Návštevníci T+ Centra sa môžu tešiť aj na rôzne technologické vychytávky. V prezentačnej zóne si môžu vyskúšať výhody inteligentnej chladničky, v technologickej zóne si zahrať proti sebe virtuálne preteky dronov na veľkoplošnej obrazovke a v servisnom kútiku im vyrobia na mieru kryt na mobil pomocou špeciálnej tlačiarne.

Pick up point pre online objednávky

Rovnako ako ostatné Telekom centrá, bude aj nové T+ Centrum slúžiť ako výdajné miesto, kde si zákazník bude môcť vyzdvihnúť tovar objednaný cez e-shop. Ten bude na predajni dostupný pre zákazníka už do 24 hodín od vykonania objednávky na webe Telekom.sk.

Schôdzka na konkrétny termín

Užitočnou novinkou je možnosť naplánovať si konzultáciu s predajcom Telekom centra na presný čas. Možnosť rezervovať si konkrétny termín uvítajú všetci zaneprázdnení ľudia, ktorí nechcú čakať v rade a tak si môžu naplánovať s predajcom termín, ktorý im viac vyhovuje a vyriešiť naraz všetky svoje požiadavky.

Šéfredaktor Denníka N zverejnil ospravedlnenie prezidentke, premiérovi aj čitateľom

Denník N a šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný zverejnili ospravedlnenie.

Čaputová a Matovič si cez facebook posielajú odkazy

To, že vláda chce plošne testovať na koronavírus celú populáciu pomocou armády, sa prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá je veliteľkou Ozbrojených síl SR, dozvedela až z médií.

RTVS mení program, odvysiela mimoriadnu reláciu (VIDEO)

RTVS v súvislosti s aktuálnou pandemickou situáciou na Slovensku odvysiela dnes o 20.30 na Jednotke špeciálnu spravodajskú reláciu Druhá vlna venovanú zdravotníctvu.

Alarmujúci prieskum: Až 31% učiteľov II. stupňa ZŠ si myslí, že očkovanie proti korone je prípravou na čipovanie ľudí

Hoci odborníkmi overená očkovacia látka ešte nie je na trhu, hoaxoch o očkovaní, pôvode či existencii koronavírusu je neúrekom a to žiaľ, aj medzi ľuľmi, u ktorých sa predpokladá istá úroveň poznania a kritického myslenia.

Asistent poslanca Žigu kritizuje správanie premiéra v zákulisí diskusie na Markíze

V nedeľu bol hosťom televíznej diskusie Na telo aj premiér Igor Matovič.

Dezinfo scéna zneužila fotku z protestov Za slušné Slovensko

V sobotu bol v Bratislave nepovoleného protest, počas ktorého fanúšikovia Ultras Slovan a prívrženci Kotlebovcov pred Úradom vlády skandovali hanlivé heslá a vzduchom lietali dymovnice, kamene aj dlažobné kocky a zasahovali policajní ťažkoodenci.

Tip ako ušetriť: 4ka odmení zákazníkov za platbu kartou

Ak sa zákazník rozhodne platiť za svoj paušál SLOBODA ∞+ automatickou platbou zo svojej karty, dostane ho každý mesiac len za 20 eur, namiesto pôvodných 22.

V Plus 7 dní skončila redaktorka Nina Košecká

V Plus 7 dní skončila redaktorka Nina Košecká. O svojom odchode informovala statusom na facebooku.

Poslanec Čekovský podal trestné oznámenie pre podozrenie z prelievania štátnych peňazí z TASR do súkromných rúk

Poslanec NR SR Kristián Čekovský (OĽANO) dnes na Generálnu prokuratúru doručil trestné oznámenie na neznámeho páchateľa za činnosť vo verejnoprávnej TASR a spriaznených spoločnostiach od roku 2013, keď bol šéfom TASR terajší riaditeĽ RTVS Jaroslav Rezník, až doteraz.

V Prahe a Brne začne vychádzať bezplatný týždenník Náš region

V Praze a v Brně začnou od příštího týdne vycházet lokální mutace bezplatného týdeníku Náš region. Předpokládá se náklad kolem 150.000 kusů. Oznámilo to dnes vydavatelství A 11.