Nová streamovacia služba SkyShowtime oznámila oficiálny datum štartu

Nová streamovacia služba SkyShowtime oznámila oficiálny datum štartu

Nová streamingová služba SkyShowtime oznámila, že bude oficiálne spustená 20. septembra 2022.

Ako joint venture spoločností Comcast (NASDAQ: CMCSA) – materskej spoločnosti NBCUniversal a Sky – a Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) bude SkyShowtime spustený v Dánsku, Fínsku, Nórsku a vo Švédsku 20. septembra, koncom tohto roka aj v Holandsku. SkyShowtime bude vo svojom spúšťaní pokračovať v Španielsku, Portugalsku, Andorre a krajinách centrálnej a strednej Európy (CEE) v nadchádzajúcich mesiacoch a prvom štvrťroku 2023, avizuje spoločnosť v tlačovej správe.

V rámci regiónu CEE bude služba spustená aj na Slovensku a v ďalších krajinách: v Albánsku, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Maďarsku, Kosove, Čiernej Hore, Severnej Macedónsku, Poľsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku a Slovinsku.

SkyShowtime avizuje, že ponúkne divákom ten najlepší výber zábavy z dielne "najväčších a najplodnejších svetových štúdií. Dostupné budú tisíce hodín kvalitného obsahu pre celú rodinu, služba zároveň prinesie premiéry mnohých celosvetovo očakávaných seriálov a filmov."
Ponúkne exkluzívne televízne premiéry kinofilmov od Paramount Pictures a Universal Pictures.

SkyShowtime prinesie napríklad Top Gun: Maverick, Jurský svet: Nadvláda, Mimoňovia: Zloduch prichádza, Severan, Spievaj 2, Ježko Sonic 2, Stratené mesto, Panstvo Downton: Nová éra, Nene, Belfast, Ambulancia alebo Zlouni.
Okrem toho ponúkne SkyShowtime svojim divákom premiérové ​​seriály, programy pre deti a rodinu a výber titulov od značiek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock.

SkyShowtime tiež prinesie vlastnú pôvodnú tvorbu, dokumenty a špeciálna séria z trhov, na ktorých bude dostupný.

Cena mesačného predplatného bude: 6,99 € vo Fínsku, 79 SEK vo Švédsku, 79 NOK v Nórsku a 69 DKK v Dánsku. Cenu na Slovensku zatiaľ spoločnosť nezverejnila.

V severských krajinách nahradí SkyShowtime službu Paramount+.