Nová streamovacia služba SkyShowtime prichádza aj na Slovensko, známe sú podrobnosti

Nová streamovacia služba SkyShowtime prichádza aj na Slovensko, známe sú podrobnosti

Nová európska streamovacia služba bude dostupná od 14. februára na Slovensku, v Česku, Albánsku, Maďarsku, Kosove, Severnom Macedónsku, Poľsku a Rumunsku. SkyShowtime sľubuje premiérové filmy vrátane hollywoodskych a nové seriály od najväčších svetových štúdií.

Nová streamovacia služba pokračuje vo svojom rozširovaní. Pri ďalšom spustení služby dôjde k jej doposiaľ najväčšej expanzii, ktorá zahŕňa osem nových trhov v strednej a východnej Európe. Počet jej aktívnych trhov sa zvýši na 20. Už bola spustená v Škandinávii, Holandsku, Portugalsku a krajinách Jadranu.

Na Slovensku, v Albánsku, Kosove a Severnom Macedónsku bude služba dostupná za 5,99 EUR mesačne. V Rumunsku za 3,99 EUR mesačne. V Česku bude cena 179 Kč mesačne, v Maďarsku 1999 HUF mesačne a v Poľsku 24,99 PLN mesačne.

Služba bude pre zákazníkov dostupná na webových stránkach: www.skyshowtime.com a prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach Apple iOS, tvOS, v zariadeniach s operačným systémom Android, v TV so systémom Android TV, Google TV a LG TV.

"Zákazníci na týchto nových trhoch budú mať prístup k exkluzívnym televíznym premiéram doposiaľ neodvysielaných filmov od štúdií Universal Pictures a Paramount Pictures, k novým a exkluzívnym seriálom, k obsahu pre deti a rodinu a k výberu ikonických titulov z knižníc Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock – všetko streamované na jednej platforme," avizuje spoločnosť v tlačovej správe.

SkyShowtime bude taktiež ponúkať lokálne originálne programy, dokumenty a špeciály zo svojich vlastných trhov. Spoločnosť nedávno oznámila dohodu o získaní 21 miestnych seriálov od spoločnosti HBO Max v Európe, vrátane nových seriálov, ktoré budú mať premiéru v roku 2023 pod označením SkyShowtime Originals.

Skyshowtime avizuje prístup k nasledovným titulom: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman and Top Gun: Maverick.

Okrem toho budú mať predplatitelia prístup k výberu seriálov vrátane: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order (séria 21), Let The Right One In, Mayor of Kingstown (séria 1 a 2), Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy a Yellowstone.

Medzi veľkými filmovými a seriálovými novinkami, ktoré SkyShowtime uvedie v nadchádzajúcich mesiacoch, sú aj tituly: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (séria 1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone a The Great Game.

Zákazníci v strednej a východnej Európe budú môcť sledovať aj dva z prvých SkyShowtime Originals titulov, ktoré sa na platforme objavia v roku 2023 – český seriál Víťaz a poľský seriál Warszawianka. Neskôr maďarský seriál Informátor. Od marca bude k dispozícii sedem titulov: Spolu a hladní (Česko), Hackerville (Rumunsko), One True Singer (Rumunsko), Ruxx (Rumunsko), Tuff Money (Rumunsko), Bez vedomia (Česko), Success (Chorvátsko). SkyShowtime sa stane novým exkluzívnym domovom týchto obľúbených programov.