Vedenie Orange Slovensko sa rozrastá o Martina Pakana

Vedenie Orange Slovensko sa rozrastá o Martina Pakana Foto: Orange

Vedenie spoločnosti Orange Slovensko posilnil Martin Pakan, ktorý na začiatku februára nastúpil na pozíciu Chief People and Culture Officer. "Bude sa predovšetkým sústrediť na transformáciu firemnej kultúry a posilnenie vnímania značky Orange ako atraktívneho zamestnávateľa. Martin sa tiež chce venovať zjednodušovaniu procesov a podporu využitia technologických inovácií," informuje operátor v tlačovej správe.

„Do Orangeu prichádzam v dobe, kedy sa moderné HR stáva dôležitým partnerom pre biznis. Teším sa, že spolu budeme aj naďalej vytvárať príjemné a ľudské pracovné prostredie, kde budeme podporovať dobré nápady a iniciatívu. Chcem nadviazať na výborné meno Orangeu a teším sa ako ho pomôžem posilniť,“ povedal Martin Pakan.

„Rád by som privítal Martina medzi nami v Orangei. Som si istý, že jeho profil a bohaté skúsenosti v oblasti HR nám pomôžu naďalej posilňovať náš tím. Teším sa na veľa zaujímavých projektov, ktoré máme spoločne pred sebou,“ povedal Mariusz Gatza, CEO Orange Slovensko.

Martin Pakan dlhé roky pôsobil ako Regionálny HR riaditeľ v Erste Group IT a člen boardu pre Rakúsko, Slovensko a Českú republiku. Do Orangeu prichádza z manažérskej pozície vo VÚB, kde pôsobil viac ako 3 roky.