Spoplatnenie HNonline sa blíži

Spoplatnenie HNonline sa blíži

Podľa predbežných plánov chce vydavateľstvo spustiť vlastné spoplatnenie 1. apríla. Vydavateľstvo v predstihu začalo s registráciou.

 

 

HNonline, web vydavateľstva Ecopress, opustil koncom minulého roka systém spoplatnenia webu Piano a avizoval vytvorenie vlastného systému.
Kompletný obsah na hnonline.sk vrátane spoplatnených článkov je zatiaľ prístupný bezplatne, pre registrovaných členov. To sa však v blízkom čase zmení – vo vydavateľstve finišujú prípravy spustenia vlastného paywallu, nielen pre vybraný obsah webu Hospodárskych novín, ale aj pre ďalšie weby vydavateľstva.

HNonline.sk v predstihu spustili stránku pre HN konto, kde ponúkajú jednotný prístup k digitálnemu obsahu vydavateľstva Ecopress. Prístup k spoplatneným službám môže byť len cez registráciu.

„HN konto umožňuje predplatiteľom a registrovaným čitateľom rýchlo a jednoducho sprístupniť spoplatnený obsah na webe hnonline.sk a digitálnych aplikácií vydavateľstva Ecopress. Zároveň poskytuje prehľad o Vašich predplatených produktoch. To všetko pomocou jedného užívateľského účtu," píše vydavateľstvo.

HNkonto nie je primárne viazané na predplatiteľa, ale na predplatné konkrétneho titulu v digitálnej podobe.

Odporúčame aj: Zo Stratégií odchádza šéfredaktor

Vydavateľstvo na stránke odpovedá na časté otázky. Napríklad: Ako predplatiteľ tlačených Stratégií mám prístup k iPad Stratégiám zdarma. Mám rovnaký prístup aj do HNpad?
Nie, HNpad je samostatný produkt, ktorým sa snažíme vyjsť v ústrety predplatiteľom, ktorí uprednostňujú čítanie titulov na tablete.

Šéfredaktor Pater Vavro zatiaľ nechcel pre Omédiách.com prezradiť podrobnosti spoplatňovania, vrátane ceny. Prisľúbil, že informácie poskytne v blízkom čase.

Vydavateľstvo Ecopress je súčasťou mediálnej divízie Agrofertu českého politika a podnikateľa pôvodom zo Slovenska Andreja Babiša.