Hospodárske noviny zamykajú. 10 dní za 9,90 eur

Hospodárske noviny zamykajú. 10 dní za 9,90 eur

Vydavateľstvo Hospodárskych novín blížiace sa spustenie vlastného systému spoplatnenia čitateľom oznámilo mailom.

 

 

Hospodárske noviny vystúpili z Piana pred niekoľkými mesiacmi. Už vtedy ohlásili, že budú mať vlastný systém spoplatnenia. Ten bol niekoľko týždňov v bezplatnej testovacej prevádzke.
Dnes vydavateľstvo čitateľom poslalo mail, v ktorom im oznamuje, že web spoplatňuje.

Tzv. HNkonto má byť spustené v stredu 14. mája.

Zaujímavý je cenník, ktorý ponúka aj spoločnú cenu za print, web aj digitál.

Pri objednaní prístupu len na web a digitál vydavateľstvo ponúka 10-dňové predplatné za 9,90 eur. Takáto cena posiela ľudí skôr k printu, čo je z pohľadu ceny inzercie v novinách pre vydavateľstvo výhodnejšie.
Pri štvrťročnom predplatnom aj s tlačeným vydaním je to 63 eur. Cena za The New York Times na webe je nižšia.

„HNkonto bude nová brána k spoplatneným a rozšíreným službám pre našich predplatiteľov, ktorá Vám umožní prístup k exkluzívnemu obsahu HN a HNonline 24 hodín denne kdekoľvek. Nielen teda papierové vydanie HN, ale aj spoplatnený obsah HNonline na všetkých mobilných a denne aktualizovaných platformách – iOS, Android aj Windows 8," píše vydavateľstvo.

Odporúčame aj: Podrobnosti o spoplatnení

„Začíname novú éru starostlivosti o našich čitateľov na internete. HNkonto totiž nechce byť len obyčajným nástrojom na prístup k spoplatnenému obsahu, ale komplexným systémom pre starostlivosť o zákazníka, cez ktorý bude mať prístup k obsahu celého vydavateľstva, ako aj našich partnerov," hovorí šéfredaktor Hospodárskych novín, Peter Vavro.

HNonline.sk poskytne aj naďalej prístup k obsahu, ktorý bude bezplatný. Podľa redakcie v HNkonte budú exkluzívne materiály HN (napr. rozhovory, analýzy, zistenia a komentáre kmeňových komentátorov).
Okrem exkluzívneho obsahu HN pribudnú do spoplatneného HNkonta aj nové webové projekty HNonline: komentáre iba pre HNkonto od komentátorov HN (Dag Daniš a Ivan Szabó), úryvky ekonomických knižných titulov s orientáciou na biznis vzdelávanie, a seriál na zdokonaľovanie sa v biznis angličtine.