APES bude spolupracovať s AMI Communications

APES bude spolupracovať s AMI Communications Foto: APES

Asociácia poskytovateľov energetických služieb si vybrala strategického partnera v oblasti komunikácie. Víťazom výberového konania sa stala agentúra AMI Communications.

S účinnosťou od 1. februára sa o komunikáciu Asociácie poskytovateľov energetických služieb (APES) bude starať agentúra AMI Communications. Okrem strategických konzultácií a riadenia externej komunikácie bude agentúra zastrešovať aj niektoré špeciálne projekty APES-u, informuje agentúra v tlačovej správe.

„Hľadali sme partnera, ktorý má dostatočné skúsenosti v oblasti komunikácie tak náročného odvetvia, akým energetická efektívnosť nepochybne je. Tím AMI Communications nás presvedčil nielen skúsenosťami a referenciami, ale najmä strategickým pohľadom na komunikáciu. Našim primárnym cieľom je zvýšiť povedomie o výhodách, ktoré ponúkajú garantované energetické služby tak pre privátny ako aj verejný sektor," hovorí Marcel Lauko, predseda Správnej rady APES-u.

„Som presvedčený, že sa nám podarí nielen budovať reputáciu APES-u a jej členov, ale cielenou komunikáciou inšpirujeme aj slovenské inštitúcie, aby hľadali skryté rezervy v prevádzkových nákladoch a zvýšili tým svoju energetickú efektívnosť a konkurencieschopnosť," povedal Peter Chalmovský, riaditeľ agentúry AMI Communications Slovakia.