Ringier AS mení obchodného riaditeľa pre online reklamu

Ringier AS mení obchodného riaditeľa pre online reklamu Foto: RAS

 Vo vydavateľstve Ringier Axel Springer Slovakia (RAS) dochádza k zmene vo vedení.

 Z pozície obchodného riaditeľa pre online reklamu odchádza Michal Žatkuliak, ktorý v RAS pracoval 12 rokov.

Na jeho miesto od 1. februára 2018 nastúpi Michal Maruška, ktorý v súčasnosti pôsobí ako Head of Programmatic. „Na novej pozícii bude dohliadať na všetky obchodné aktivity týkajúce sa digitálneho portfólia," píše RAS v tlačovej správe.
Na pozícii obchodného riaditeľa pre printové portfólio zostáva Roman Fülöp.

Odporúčame aj: Nový Čas má nového majiteľa, Ringier predal aj ďalšie tituly

"Moje rozhodnutie nebolo jednoduché, ale rád by som vyskúšal nové príležitosti. Naďalej sa budem cítiť prepojený so spoločnosťou a s ľuďmi v nej. Odovzdávam najlepšie digitálne portfólio Michalovi, ktorému želám všetko dobré," povedal Žatkuliak, ktorý zastával pozíciu obchodného riaditeľ pre online reklamu od mája 2016.

„Veľmi Michalovi ďakujem za roky vynikajúcej práce, ako aj množstvo energie a úsilia, ktoré obom spoločnostiam odovzdal. Vzhľadom na dlhoročnú spoluprácu mi je ľúto, že odchádza, rešpektujem však jeho rozhodnutie," povedal Milan Dubec, generálny riaditeľ RAS.

„Sme digitálnym lídrom a jednotkou slovenského internetu. Preto chcem hlavne pokračovať v implementovaní inovácií v podobe nových produktov a služieb pre našich klientov, ako aj podporovať rozvoj obchodných príležitostí," povedal Maruška.

Michal Maruška pôsobil v rokoch 2007 až 2016 ako Key Account Manager pre kľúčových klientov v spoločnosti Azet. Od roku 2016 pracoval ako Senior Manager Programmatic a od októbra 2017 nastúpil na funkciu Head of Programmatic v RAS Slovakia.