Hlavnou postavou reklamnej kampane mBank je trapnokúzelník

Hlavnou postavou reklamnej kampane mBank je trapnokúzelník Foto: mBank

Digitálna banka mBank koncom januára spúšťa novú reklamnú kampaň.

Hlavnou tvárou kampane, ktorá je zameraná na mobilnú aplikáciu mBank 3.0, sa stal „trapnokúzelník" Richard Nedvěd z talentovej šou.

„Kampaň obsahuje celkovo päť spotov, ktorých hlavným motívom je jednoduchosť resp. jednoduché riešenie v oblasti osobných financií," píše banka.
Spoty sa od konca januára budú objavovať na televíznych kanáloch skupiny JOJ, online a na pobočkách mBank.
Predstavujú hlavné a užitočné funkcie úplne novej aplikácie mBank, ktorú banka pre svojich klientov pripravila pri príležitosti jej 10. narodenín.

„Oproti starej má množstvo nových funkcií a vychytávok, ktoré v jednotlivých reklamách približuje predstaviteľ „trapnomágie" Richard Nedvěd. Kým on sa snaží neustále vymýšľať triky, ako si v bežnom živote udržať prehľad vo financiách, jeho partnerka mu ukazuje jednoduché riešenia zhmotnené v aplikácii mBank. Je stelesnením človeka, pre ktorého je dôležité, aby mal svoju banku vždy na blízku a dokáže vyriešiť to, čo potrebuje, kedy chce a kde chce. Tím kampaň odovzdáva kľúčový odkaz „mBank máte vždy jednoducho pri sebe"," píše banka v tlačovej správe.

Kreatíva pochádza z dielne reklamnej agentúry Havas Worldwide Prague. Mediálne plánovanie mala na starosti agentúra Starmedia. O produkciu sa postarala spoločnosť Soft Pillow na čele s režisérom Janom Chramostom.