Panasonic má nového šéfa marketingovej komunikácie

Panasonic má nového šéfa marketingovej komunikácie Foto: Panasonic

Za marketingovú komunikáciu značky Panasonic na českom a slovenskom trhu je zodpovedný Martin Jedlička.

„V spoločnosti Panasonic bude Martin Jedlička zodpovedný za tvorbu a realizáciu kompletnej marketingovej komunikácie na českom a slovenskom trhu. Do tímu nastupuje v období, kedy sa pozornosť sústreďuje nielen na oslavy 100. výročia existencie spoločnosti, ale aj zvyšovanie jej trhového podielu a podpory povedomia o značke. Aj preto chce intenzívne a inovatívne pracovať s jej súčasnými a budúcimi zákazníkmi – predovšetkým generáciou Y a Z,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.

Martin Jedlička má viac ako 15-ročné skúsenosti z rôznych marketingových a obchodných pozícií, ktoré zastával v národných a nadnárodných spoločnostiach pôsobiacich v oblasti IT a spotrebnej elektroniky. V minulosti viedol marketingové tímy spoločností LG Electronics a T-Mobile v Českej republike.

„Storočné jubileum vnímam ako jedinečnú prežitosť na realizáciu komunikačných aktivít, ktoré môžu byť pre ďalší pozicioning značky doslova prelomové. Verím, že v spolupráci s mojim tímom sa nám podarí vniesť do komunikácie značky novú dynamiku, vďaka ktorej dokážeme upútať na výnimočné produkty a technológie Panasonic pozornosť, akú si zaslúžia,“ povedal Martin Jedlička, nový Marketing Communication Manager Panasonic CZ/SK.