Neseďte doma - vyberte sa von, na Beerbuildng!

Neseďte doma - vyberte sa von, na Beerbuildng!

Slovenskí pivovarníci opäť pozývajú mladých dospelých na BEERBUILDING - kvízy o pive s pivnými sládkami. Cieľom aktivity, ktorá potrvá do polovičky apríla, je vytiahnuť mladých ľudí z online sveta do offline sveta a ukázať im čaro osobných stretnutí s priateľmi; ponúknuť zážitok a presvedčiť ich, že stretnutia na živo, aj pri pohári čerstvo načapovaného piva, sú neopakovateľné.

 

Slovenské združenie výrobcov piva a sladu pokračuje v kampani VYBEER SA VON, ktorej dlhodobým cieľom je motivovať mladých dospelých, aby netrávili príliš veľa času online. Stretnutia s priateľmi, vonku, sú príležitosťou porozprávať sa o každodenných radostiach či starostiach, a budovať priateľstvá a osobné vzťahy.
„Vo vybeeraných puboch sme aj tento rok pripravili BEERBUILDING. Pivní sládkovia Karol France a Ján Píry, pripravili opäť kvíz pre milovníkov piva. Počas troch kôl budú títo naslovovzatí odborníci sprevádzať súťažiace tímy svetom piva a prezradia mnoho zaujímavostí o jeho výrobe, správnom podávaní a konzumácii. Okrem spoľahlivých faktov nebudú chýbať ani pikošky a rôzne populárne mýty,“ vysvetľuje Jana Shepperd, prezidentka Slovenského združenia výrobcov piva a sladu.

Do projektu sa zapájajú viacerí online influenceri a umelci, ktorí podporujú myšlienku návratu do offline sveta. Idú príkladom a vyzývajú mladých, aby nesedeli doma pred počítačom a nepozerali stále do mobilu. Pozývajú von, „na pivo“ a na zážitky s vôňou človečiny.

 

VYBEERTE SA VON AJ VY! POĎTE NA BEERBUILDING

27. marec 2019 (streda) – 18.00 hod. – BRATISLAVA – SRDCOVKA REDUDTA
1. apríl 2019 (pondelok) – 18.00 hod. – PREŠOV – LINEAS BOWLING & PUB
2. apríl 2019 (utorok) – 18.00 hod. – KOŠICE – SOUTH 31 PIZZA & PUB
3. apríl 2019 (streda) – 18.00 hod. – KOŠICE – THE FACE CLUB
8. apríl 2019 (pondelok) – 18.00 hod. – BRATISLAVA – U ZLATÉHO BAŽANTA
9. apríl 2019 (utorok) – 18.00 hod. – NITRA – MUSIC A CAFE