Petra Kubányi bude od apríla obchodnou riaditeľkou Media makler

Petra Kubányi bude od apríla obchodnou riaditeľkou Media makler Foto: Archív P. Kubányi

Spoločnosť Media makler, ktorú riadi Miriam Kittler, bude mať od apríla novú posilu.


Na pozíciu obchodnej riaditeľky nastupuje Petra Kubányi, ktorá posledných 8 rokov pôsobila ako agency sales manager vo Fun rádiu. V minulosti bola tiež zástupcom obchodnej riaditeľky vo vydavateľstve Spoločnosť 7 plus a viac ako 5 rokov  pracovala aj v Rádiu Twist.

"Ponuka zo spoločnosti Media makler ma zaujala. Je to výborná príležitosť ťažiť z predchádzajúcich profesných  skúseností  a využiť ich  k posilneniu spoločnosti. Verím, že sa nám spoločne podarí zvládnuť výzvy, na ktoré sa veľmi teším," povedala Kubányi.

Archív M. Kittler

„Som veľmi rada, že sme sa s Petrou Kubányi dohodli na spolupráci. Petra je jeden z najskúsenejších obchodníkov na trhu, má výborné vzťahy s klientmi a mediálnymi agentúrami. Okrem regionálnych médií, ktoré zastupujeme aj prostredníctvom našich ďalších dvoch spoločností  Regio Media a Rádio makler, sme sa stali aj media representative v predaji reklamy v online sektore a pribudli aj zastúpenia v sponzorship sektore, hovorí Miriam Kittler, konateľka spoločnosti Media makler. Media makler je media representative webu Omediach.com.

„Petra  vie vďaka skúsenostiam v obchode s reklamou presne zadefinovať víziu spoločnosti a stotožniť sa s ňou,  motivovať spolupracovníkov, priniesť inovácie v oblasti obchodu a orientovať sa  na výsledok a na spokojnosť klienta. Preto vnímam Petrin príchod ako veľký prínos,“ dodala Miriam Kittler, ktorá do roku 2017 riadila obchodné oddelenie Fun rádia, v ktorom spolupracovala s Petrou Kubányi.