Eva Sadovská posilní komunikačný tím spoločnosti WOOD & Company

Eva Sadovská posilní komunikačný tím spoločnosti WOOD & Company Foto: WOOD & Company

Od septembra má investičná spoločnosť WOOD & Company novú analytičku, ktorá posilní jej analytický a zároveň komunikačný tím. Do spoločnosti nastúpila Eva Sadovská.

WOOD & Company je stredoeurópska investičná skupina, ktorá sa zameriava na poskytovanie transakčného poradenstva, poradenstva v oblasti korporátnych financií, obchodovanie s cennými papiermi a správu aktív.
„Z novej posily nášho analytického tímu máme úprimnú radosť. V osobe Evy Sadovskej k nám prichádza analytička s bohatými skúsenosťami z bankového i mimobankového sektora ako i pôsobenia v médiách. Cielene sa bude venovať analýzam makroekonomického diania, spotrebiteľského správania, svetu financií, ale aj odpadového hospodárstva či realitného biznisu,“ povedal Martin Šmigura, investičný riaditeľ spoločnosti WOOD & Company.

„WOOD & Company je moderná a dynamicky sa rozvíjajúca investičná spoločnosť. Teším sa z možnosti prinášať ľuďom zaujímavé, a verím, že aj užitočné témy, štatistiky či výpočty. Výzvou sú pre mňa aj dnes veľmi populárne témy odpadového hospodárstva,“ povedala analytička Eva Sadovská.

Eva Sadovská pôsobí ako ekonomická analytička od roku 2005, kedy nastúpila do Poštovej banky. V nej postupne viedla analytický tím a ako hlavná analytička banky patrila medzi najcitovanejších bankových odborníkov v médiách. Od roku 2017 pôsobila necelé dva roky v poľnohospodárstve. Vyštudovala Fakultu matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského v Bratislave – odbory matematická pravdepodobnosť a štatistika, finančná a poistná matematika.