Zástupca šéfredaktora Trendu ide do PR Clinic

Zástupca šéfredaktora Trendu ide do PR Clinic Archív M.P.

Súčasný zástupca šéfredaktora Martin Podstupka neodchádza len z týždenníka Trend, ale aj z médií.

 

 

Martin Podstupka v Trende končí v polovici mája a bude novým Senior Account Managerom v spoločnosti PR Clinic.

„V TRENDE som redigoval vyše sedem rokov tú istú rubriku. Zaujímavú a užitočnú. Ale bolo to pridlho. A pocit, že treba vyskúšať niečo nové, som v sebe nosil už dlhšie. Teraz sa len pospájali pohnútky s príležitosťami. Navyše v PR Clinic ma čakajú zaujímavé projekty, nie veľmi vzdialené od mojej špecializácie," povedal pre Omédiách.com Podstupka.

Odporúčam aj: Z Trendu odchádzajú kľúčoví ľudia aj šéfredaktor

„Vážime si, že Martin prijal ponuku pracovať v PR Clinic, čo podčiarkuje konzultačný charakter našej spoločnosti. Martin bude riadiť niektoré strategické projekty agentúry v oblasti vedy, IT a financií," povedal Managing Director PR Clinic Juraj Danielis.

 

MARTIN PODSTUPKA vyštudoval Národohospodársku fakultu Vysokej školy ekonomickej (dnes Ekonomická univerzita) a absolvoval žurnalistický postgraduál na Filozofickej fakulte bratislavskej Univerzity Komenského.
V médiách pracoval tridsať rokov. Bol šéfredaktorom Večerníka, biznis magazínu Duel, týždenníka o ekonomike a spoločnosti Formát, zástupcom šéfredaktora v denníku Práca, v Hospodárskych novinách a päť rokov zástupcom šéfredaktora v Trende.
V deväťdesiatych rokoch bol spoluzakladateľom a externým copywriterom reklamnej agentúry Creo (neskôr Creo/Young & Rubicam) a krátky čas aj hovorcom Globtelu (dnes Orange).