Na českých rádiách má SACR súťaž o dovolenku

Na českých rádiách má SACR súťaž o dovolenku

Na českých okruhoch Frekvence 1 a Evropa 2 Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR) spustila rozhlasovú reklamnú kampaň spojenú s vedomostnou súťažou.

 

 

Pozostáva z rozhlasových spotov v rádiu Evropa 2 vysielaných v termíne od 26. 5. do 20. 6. a z reklamných spotov doplnených o poslucháčsku vedomostnú súťaž o Slovensku v rádiu Frekvence 1, ktorá pôjde od 2. do 20. júna.

Kampaň v rádiách je prepojená s webovou stránkou Frekvence1 a s informačným portálom www.slovakia.travel.

Na konci každého týždňa sa bude spomedzi správnych odpovedí žrebovať cena, víkendový pobyt v zariadeniach na Slovensku – v Košiciach, Banskej Štiavnici a v Dolnej Strehovej na juhu stredného Slovenska.

„V minulom roku sa pre dovolenku na Slovensku rozhodlo takmer 500 000 českých turistov a Česi dlhodobo tvoria najväčšiu skupinu zahraničných návštevníkov Slovenska. Preto chceme interaktívnou kampaňou inšpirovať aj mladšiu vekovú skupinu, aby si pre svoju letnú dovolenku vybrala práve Slovensko," povedala Marta Kučerová, generálna riaditeľka SACR.

Rádio Evropa 2 je najpočúvanejšou stanicou v cieľovej skupine do 39 rokov a denne ho počúva približne 940 000 poslucháčov. Rádio Frekvence 1 má celoplošné pokrytie a týždenne ho počúva približne 1,7 milióna osôb.