Kampaň ZUNO: Refinancujte v ZUNO a ušetríte okamžite

Kampaň ZUNO: Refinancujte v ZUNO a ušetríte okamžite

Online banka ZUNO aj na jeseň pokračuje v reklamnom koncepte Na rovinu, ktorého hlavnými hrdinami sú členovia tímu marketérov, známych z predošlých spotov. Tentoraz si berú na mušku nevýhodné pôžičky a ich preplácanie.

„Cieľom novej komunikačnej kampane je, aby sa klienti bánk kriticky zamysleli nad podmienkami, ktoré im jednotlivé banky pri úveroch ponúkajú. My v ZUNO vieme, že každý chce ušetriť, a preto hovoríme vždy všetko na rovinu," komentuje kampaň Ewa Golińska, Marketing Expert online banky ZUNO.

Spot má 25 sekúnd a bude nasadený v televíziách JOJ Group počas celej jesene. Vytvoril ho interný tím banky ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder a JOJ Production. Podporená bude bannermi, PPC a takisto na sociálnych sieťach.

Reklamný spot sa neodohráva pri plnom pracovnom nasadení, ale na obede v jedálni. Zamestnanci banky sa počas neho zamýšľajú nad tým, prečo ľudia splácajú také drahé pôžičky, keď nemusia. Po chvíľke prídu na to, že ak si jednoducho prenesú pôžičku do ZUNO, ušetria okamžite a každý mesiac.
V závere spotu sa objaví šéf, ktorý tvrdí, že šetrí tiež. Veď predsa každý chce ušetriť. Hlavnou myšlienkou spotu je opäť odkaz, že v ZUNO sa hovorí vždy všetko na rovinu.

ZUNO pre REFINANCOVANIE ponúka tri stabilné úrokové sadzby podľa výšky úroku na starej pôžičke. Úroková sadzba v ZUNO začína na 6,9 % ročne, pričom klient už vopred vždy vie, aký úrok dostane.