Donášková služba Wolt po Bratislave spúšťa aj Košice. Doručovať bude aj z McDonald’s

Donášková služba Wolt po Bratislave spúšťa aj Košice. Doručovať bude aj z McDonald’s Foto: Wolt

Donášková služba Wolt sa po vstupe na trh v Bratislave rozhodla spustiť svoju prevádzku od 28. mája aj v Košiciach.

 

Zákazníci si budú môcť jedlo objednať v rámci košického Starého Mesta, tiež v lokalitách Sever, Juh, Džungľa, Kalvária, ale aj na Železníky, Heringeš, Vyšné Opátske, Sídlisko Dargovských hrdinov či do mestskej časti Košice - Západ. Rovnako ako v Bratislave chce Wolt aj na východe Slovenska prinášať výnimočné služby, zákazníci môžu mať svoje jedlo pri dverách už za 30 minút, informuje spoločnosť v tlačovej správe. V aktuálnom období Wolt doručuje všetky objednávky bezkontaktne.

“Košice sa neustále vyvíjajú a ekonomicky prosperujú. Sídli tam viacero vysokých škôl a výrazné zastúpenie majú aj IT firmy. Miestna gastronomická scéna posledných pár rokov neustále zlepšuje svoju kvalitu. Centrum mesta je navyše dobre prispôsobené jazde na bicykli,” vysvetľuje Jan Foret, generálny manažér Woltu pre Slovensko a Českú republiku.

“Reštaurácie sa snažíme vyberať tak, aby sme mali čo ponúknuť každému potenciálnemu zákazníkovi - od pizze a burgrov, cez street food, Áziu a taliansku kuchyňu, až po tradičné slovenské špeciality,” dodáva Jan Foret.

Najnovšie