O2 s neobmedzeným internetom je už takmer všade, aj tam kde sa otáčajú ryby

O2 s neobmedzeným internetom je už takmer všade, aj tam kde sa otáčajú ryby Foto: O2

„Neobmedzený pevný O2 Internet na doma máme všade tam, kde žijete, aj na málo dostupných miestach,“ odkazuje v novom spote operátor O2, v ktorom ako si obyvatelia podmorského sveta nasťahujú k sebe domov internet.

 

Operátor len nedávno predstavil novú verziu služby Internet na doma, ktorá je dostupná aj pre zákazníkov v pokrytí 4G siete, teda pre viac ako 92% obyvateľov Slovenska.

 

Nový spot pokračuje v koncepte podmorského sveta a nadväzuje na myšlienku kampane k novej veľkolepej sieti, ktorú vysiela od začiatku februára.
V novom spote ukazuje, ako môžu zákazníci z novej, ešte lepšej siete profitovať. Obrovská manta v spote predstavuje veľkoleposť siete a rozosieva okolo seba internet na nasťahovanie si k sebe domov.

„O2 rozširuje portfólio služby Internet na doma a zákazníci po novom môžu surfovať doma s neobmedzeným objemom dát už aj v pokrytí našej 4G siete, ktorá je dostupná pre vyše 92 % ľudí, čím sa stáva internet na doma veľmi jednoducho prístupným pre takmer všetkých našich zákazníkov,“ uviedla Tereza Molnár, hovorkyňa O2.

„Rôznorodosť toho, kde všade je O2 Internet na doma k dispozícii, ukazuje vrak lode symbolizujúci panelák, či osamotená mušľa, ktorá predstavuje ťažko dostupné miesta na Slovensku, ktoré sú ale stále obývané,“ hovorí o symbolike spotu kreatívny riaditeľ Oliver Agency Juraj Bartoš. Spot je opäť dielom agentúry Oliver Agency v spolupráci s Triad Advertising.

Vizitka kampane:

Agentúra : Oliver Agency
Creative director: Juraj Bartoš
Strategy director: Milan Šemelák
Strategic planner: Emil Myjavec
Art director: Viktor Karvai, Jakub Reken
Copywriter: Adam Jánoš, Tomáš Slobodník
Client servis director: Tina Bineva
Account manager: Saša Fránková

V spolupráci s Triad Advertising:
Strategy director: Martin Woska
Art director: Marek Barančík, Filip Lichtneker
Copywriter: Vlado Kurek, Matúš Hliboký
Social media brand manager: Martin Luther
Account manager: Zuzana Bosmanová, Natália Mikušová