Slovenská sporiteľňa v kampani s hviezdou prvýkrát využila poloanimovaný spot (VIDEO)

Slovenská sporiteľňa v kampani s hviezdou prvýkrát využila poloanimovaný spot (VIDEO) Reprofoto Sl. sporiteľňa

 Slovenská sporiteľňa sa vo vianočnej kampani snaží inšpirovať ľudí, aby si viac verili. Robí tak prostredníctvom príbehu vianočnej gule, ktorá sa chcela stať hviezdou. Banka sa kampaňou vracia k hodnotovému konceptu #mamnato, ktorý spustila v lete 2018.

„Vianočnou kampaňou posilňujeme positioning značky a komunikáciu našej silnej vianočnej ponuky čo najširšiemu publiku. S televíziou ako médiom sa snažíme tentokrát pracovať realtimovo, využívame gamifikáciu a prepájame TV s mobilom. Link na našu vianočnú ponuku sa objaví v mobile každého, kto pošle bezplatnú SMS. Kampaň posilňuje lojalitu našich klientov, aktívne bankovanie so Slovenskou sporiteľňou a súčasne vytvára príležitosti pre akvizíciu, a to vianočným a hravým spôsobom,“ povedala Dáša Juríková, riaditeľka odboru stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne. Kampaň pobeží do januára 2020. Cieľom konceptu je inšpirovať, prekvapovať a vyvolávať pozitívne emócie.


 
Slovenská sporiteľňa poprvýkrát využila vo svojej komunikácii poloanimovaný TV spot, ktorý vznikol v spolupráci s agentúrou Zaraguza.  Príbeh vianočnej gule, ktorá sa chce stať hviezdou sprevádza známa pieseň Can't take my eyes off you.


 
Súčasťou vianočnej kampane je aj SMS spotrebiteľská súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť všetci Slováci.
 
Vizitka kampane
Kreatívny riaditeľ: Michal Pastier
Stratég: Juraj Pobjecký
Art director: Milan Malý
Senior copywriter: Eva Myjavcová
Account: Jaroslava Huljaková
Režisér:  Dano Dekan
Kamera: Martin Chĺpik
Produkčná spoločnosť: Hitchhiker films
Producent: Ivan Hulík
Postprodukcia: Alien studio
Hudba: Morten Harket - Can't take my eyes off you
Media: Wavemaker      
SMS súťaž: Slovenská sporiteľňa, Ideamix