Vieme, kto je za kampaňou s plynom, elektrinou a utečencami

Vieme, kto je za kampaňou s plynom, elektrinou a utečencami

Za kontroverznou kampaňou, ktorá zaplavila Slovensko, je politická strana. Tá ako jedna z mála má peniaze na to, aby oblepila niekoľkokrát do roka billbordami celé Slovensko.

 


Teasingová kampaň s kontroverznými sloganmi má rozuzlenie. Dvojzmyselné kontroverzné nápisy s rasistickým či nenávistným podtextom si vybrala na zviditeľnenie strana TIP. Tú reprezentujú mladí ľudia bez politických skúseností, za to s výdatným balíkom na reklamu.

 

Nápisy ako z bulvárnych novín majú rovnaké tmavé pozadie a kontroverzné a dvojzmyselné slogany: Strelná zbraň do každej rodiny, Trest smrti za korupciu, Spoplatnenie povinnej školskej dochádzky, Azyl pre každého emigranta alebo Plyn a elektrinu Rómom zadarmo. Podrobnosti o kampani.

Na billbordoch dnes pribúdajú pásky odkazujúce na predvolebnú stránku strany TIP.

Strana TIP sa od začiatku svojej existencie zviditeľnila práve reklamou. Nie sú to len mnohé bilbordové kampane, či reklama na sociálnych sieťach, ale aj propagovanie strany v novinách Naše Novinky, ktoré sa roznášajú zadarmo do schránok po celom Slovensku. V minulosti sme stranu žiadali o poskytnutie informácií o jej financovaní, no doteraz nám ich neposkytla.

Viac: Strana TIP účet za kampaň stále chystá

Na kontroverzné billbordy už prišlo viacero sťažností na Radu pre reklamu. Vzhľadom na to, že ide o politickú reklamu, RPR sa sťažnosťami zaoberať pravdepodobne nebude.