Britská kráľovská rodina zverejnila fotografie z vianočných pozdravov

Časť členov britskej kráľovskej rodiny dnes zverejnila fotografie, ktoré sa objavia na želaniach, ktoré budú svojim priateľom a známym rozosielať pred tohtoročnými Vianocami. Na twitteri o tom informovali Kensingtonský palác a palác Clarence House. Akú fotografiu vybrali, prezradili princovia Charles, William aj Harry, kráľovná Alžbeta II. sa s verejnosťou o svoj výber nepodelila.

V obálke od princa Charlesa bude okrem želania veselých Vianoc a Nového roka tiež fotografia následníka trónu, ktorý sedí na lavičke v parku po boku svojej manželky Camilly. Manželia si pritom hľadia do očí.

Charlesov starší syn poteší príjemcov vianočné pošty fotografiou celej svojej rodiny. Okrem neho a manželky Kate je na nej aj ich päťročný syn George, trojročná dcéra Charlotte a tretí syn Louis, ktorý sa narodil tento rok v apríli. Všetkých päť členov rodiny sú zachytení v neformálnom oblečení v parku ich vidieckej rezidencie Anmer Hall.

Svoj veľký deň fotografií na vianočnom želaní pripomenú princ Harry a jeho žena Meghan. Čiernobiela fotografia, na ktorej obaja stoja chrbtom, ich totiž zachytáva v deň ich tohtoročnej svadby. Na obrázku prizerajú v parku rezidencie Frogmore House veľkolepému ohňostroju. Princ Harry si vzal americkú herečku Meghan Markleovou 19. mája.

Na rozdiel od svojho syna s manželkou a dvoch vnukov s rodinami sa kráľovná Alžbeta II. rozhodla, že fotografiu, ktorá bude súčasťou priania, ktoré spolu so svojím mužom Philipom pred Vianocami rozpošle, nezverejní.

Vianoce sa chystajú členovia kráľovskej rodiny stráviť tradične spoločne na kráľovninej vidieckej rezidencii Sandringham na východe Anglicka.