Na Markízu sa vracia nová séria seriálu Kuchyňa, prinášame podrobnosti (VIDEO)

Na Markízu sa vracia nová séria seriálu Kuchyňa, prinášame podrobnosti (VIDEO) Foto: Markíza

Seriálová Kuchyňa, ktorý televízia Markíza odpremiérovala na jar minulý rok, bude v roku 2019 pokračovať novými časťami.

Kuchyňa, ktorá vychádza z námetu ruského komediálneho seriálu, odštartuje v pondelok 4. marca 2019 o 21:20 na TV Markíza.

Kuchyňa približuje svet gastronómie cez osudy hlavných protagonistov, ich radosti, starosti, lásky a priateľstvá. Je to komediálny seriál plný zábavy a emócií.

Hlavným hrdinom ostáva aj v 2. sérii mladý kuchár Michal (Samuel Spišák), mestský chlapec, ktorý to po „prúseroch“ v meste zabalil a ocitol sa na Liptove v Kolibe u kedysi vychýreného kuchára Zdeňka Nedbala (Martin Dejdar).

Michal tu našiel veľkú lásku Luciu (Gabriela Marcinková), no tá práve dostala skvelú ponuku na pracovnú stáž a odišla. Nová séria sa začína tým, že sa Michal nevie odtrhnúť od Skypu s Luciou, a vôbec si nevie predstaviť, ako to bez nej celý polrok vydrží. To však netrvá dlho – novej čašníčke Saške (Kristína Svarinská) sa totiž na prvý pohľad zapáči práve Michal...

Večné súperenie šéfkuchára Zdeňka (Martin Dejdar) s majiteľkou konkurenčnej reštaurácie, šarmantnou Veronikou (Monika Hilmerová), sa v tejto sérii prehupne do celkom iného typu vzťahu. Ten ale skomplikuje odhalenie Veronikinej rodinnej situácie.

Naďalej sa diváci môžu tešiť na kuchynské prekáranie troch kuchárov Bohuša (Lukáš Latinák), Dalina (Juraj Kemka) a jeho manželky Barborky (Alena Pajtinková), ktorým bude pravidelne dvíhať tlak nielen Čekyho manželka Nikola (Anna Jakab Rakovská), ale aj jej brat Boris (Marián Mitaš), ktorý sa v priebehu série vracia do Koliby ako čašník.