Kto je kto v seriáli Kuchyňa

Kto je kto v seriáli Kuchyňa Foto: Markíza

 Na Markíze začína nový komediálny seriál z oblasti gastronómie - Kuchyňa.

 

Seriál, ktorý je inšpirovaný ruským populárnym seriálom, približuje svet gastronómie cez radosti, starosti, lásky a priateľstvá osadenstva kuchyne.

Podrobnosti: Markíza bude mať nový seriál Kuchyňa, natáčal sa v Tatrách

Kto je kto v seriáli Kuchyňa (hlavné postavy a herecké obsadenie):

 

Lucia (Gabika Marcinková)

Lucia je krásna, inteligentná, ambiciózna a prísna PR manažérka reštaurácie Koliba. Muži ju zbožňujú, no zatiaľ veľké šťastie nemala. Zahľadí sa do Michala, s ktorým by konečne chcela prežiť normálny vzťah.

„Seriál Kuchyňa sa natáčal nádherne, stretli sa ľudia, ktorých to bavilo - produkcia, herci a celý štáb. Nakrúcali sme v Ružomberku, v nádhernom prostredí a odvtedy som si k tomuto mestu vytvorila úplne nový vzťah. Ja len dúfam, že všetka tá pozitívna energia, čo sme do toho vložili, sa prenesie aj na divákov.“

 

Foto: TV Markíza

 

Veronika (Monika Hilmerová)

Šéfkuchárka konkurenčnej reštaurácie, ktorá patrí miestnemu mafiánovi Kočanderovi. Je to scestovaná mladá žena, ktorá si po nadobudnutých skúsenostiach zo zahraničia naplno užíva návrat do svojej rodnej krajiny. Monika miluje varenie a takisto veľmi rada je. Vždy sa snaží vymyslieť nové a kreatívne recepty.

„Natáčanie bolo veľmi fajn, v krásnych exteriéroch pri Ružomberku. Dúfam, že sa divákom seriál zapáči, je tam veľa humorných situácií a ja sama som naň už zvedavá.“

 

Foto: TV Markíza

 

Anička (Silvia Holečková)

Čašníčka Anička je kombináciou naivného a šarmantného dievčaťa. Je to miestne milé dievča, ktoré chce za každú cenu pôsobiť ako kozmopolitná a moderná žena. Je vášnivou ochranárkou prírody a zvierat. Ako zarytá vegetariánka vždy trpí, keď musí servírovať hosťom mäsité jedlo.

 

Foto: TV Markíza

 

Barborka (Alena Pajtinková)

Barborka je Dalinova žena, pracuje takisto v kuchyni. Je z nich dvoch tá dominantnejšia a asertívnejšia. So svojím manželom majú celkom harmonický vzťah a svoje dve deti zvyčajne „vychováva po telefóne“.  Zbožňuje klebetenie.

 

Foto: TV Markíza

Zdeněk Nedbal (Martin Dejdar)

Zdeněk je šéfkuchár reštaurácie Koliba a bývalá televízna hviezda. Na Slovensku zakotvil po tom, čo sa jeho kariéra v dôsledku záľuby v alkohole nevyvíjala práve najlepším smerom. Napriek tomu je najlepším kuchárom v Tatrách. Pracuje pre majiteľa reštaurácie Mariána Čekovského. V láske šťastie nemal, je trikrát rozvedený, no do oka mu padne – aj keď si to nechce priznať – krásna šéfkuchárka Veronika, ktorá vedie konkurenčnú reštauráciu.

„Práca na Kuchyni bola výborná. Čo lepšieho sa môže hercovi prihodiť, ako keď dostane veľkú rolu, podľa výborného scenára, so skvelými kolegami, báječným štábom a v autentickom prostredí?!“ povedal Martin Dejdar na margo spolupráce na seriáli.

 

Foto: TV Markíza

Michal (Samo Spišák)

Michal je typický mestský chalan, „dieťa ulice“, ale zároveň milý, atraktívny a zábavný chlapec. Svoj šarm využíva v situáciách, kedy ide do tuhého, a preto z nich vždy vie vyťažiť maximum. Jeho snom je stať sa slávnym šéfkuchárom a aj napriek nesmiernemu talentu spôsobí trapas, ktorý jeho dobre naštartovanú kariéru zabrzdí. Preto sa ocitá v prostredí, ktoré je úplne odlišné od toho, na čo bol predtým zvyknutý. Príde z veľkomesta do tatranskej koliby a dostane opäť šancu ukázať, čo sa v ňom skrýva.

„Keďže aj v súkromí veľmi rád varím, byť kuchárom na nakrúcaní som si naozaj užíval. Dokonca ma šéfkuchár Vojto Artz, ktorý na seriáli s nami spolupracoval, naučil aj pár fínt,“ povedal talentovaný herec.

 

Foto: TV Markíza

Janko (Jakub Gogál)

Janko je typický dobráčisko, čestný a tak trochu naivný chlapec z vidieka. Je tajne zamilovaný do čašníčky Aničky, o čom vedia všetci, okrem jeho vyvolenej Aničky.

„Bola to príjemná skúsenosť spolupracovať opäť s tímom ľudí okolo režiséra Jakuba Kronera, s ktorým som kamarát už roky. Hodila ma takpovediac do rozbehnutého vlaku a dokonca som predtým nemal ešte skúsenosť s komediálnym žánrom, takže to bola výzva. Hádam som sa s postavou popasoval, ale to nech už posúdia diváci. Prajem seriálu Kuchyňa veľkú sledovanosť a dúfam, že si tú srandu diváci užijú rovnako, ako my na pľaci,“ povedal Jakub.

 

Foto: TV Markíza

Marián Čekovský (Marián Čekovský)

„Čeky“ je majiteľom reštaurácie, ktorý ale kuchárskemu umeniu veľmi nerozumie. Rovnako sa vyhýba aj akémukoľvek problému, ktorý v reštaurácii nastane.

„Bol som veľmi poctený možnosťou spolupracovať s Jakubom Krónerom, ktorý je môj dlhoročný kamarát a s profesionálmi ako Gabika Marcinková, Martin Dejdar, Juraj Kemka či Lukáš Latinák, veľa som sa od nich naučil a rád spomínam na toto natáčanie,“ povedal známy hudobník.

 

Foto: TV Markíza

Bohuš  (Lukáš Latinák)

Bohuš je kuchár, no srdcom hokejista. V minulosti hrával za istý americký klub. Keďže sa mu však nesplnil sen hrať v NHL, pretože jeho klub nebol vybraný do ligy, tak sa vrátil domov. Má veľmi rád svoju starú mamu a často s ňou telefonuje, pretože si o ňu robí starosti. Okrem toho si veľmi rád užíva pozornosť dievčat a zábavu. 

 

Foto: TV Markíza

Dalino  (Juraj Kemka)

Dalino je vyučený kuchár, ktorého hlavnou črtou je ustráchanosť a permanentná vystresovanosť, pretože sa bojí sa, že „opäť niečo pokazí“. Dalino je vo svojej podstate dobrák, ale tak trochu komická postavička. Napriek nie veľkému sebavedomiu má tajný sen. So svojou ženou totiž snívajú o vlastnom penzióne.

 

Foto: TV Markíza