Štartuje nová spravodajská CNN Prima NEWS, pozrite si program:

Štartuje nová spravodajská CNN Prima NEWS, pozrite si program: Foto: CNN Prima NEWS

V nedeľu štartuje nová spravodajská stanica CNN Prima NEWS. Pozrite si programovú štruktúru:

ZPRÁVY – Rýchle, stručne a zrozumiteľne
PO – NE / PRAVIDELNE POČAS DŇA
Moderujú: Kristýna Dušák, Lucie Hrdličková, Josef Kluge, Veronika Kubíčková
Správy, počasie a šport. Živé vstupy z miesta diania, analýzy odborníkov a diskusie priamych aktérov o hlavných spravodajských témach dňa.

KRIMI ZPRÁVY – Zločiny očami profesionálov, skúsených reportérov i divákov
CNN Prima NEWS a Prima / PO – PIA / Premiéra: 16.30
/ SO – SÚHRN TÝŽDŇA: Premiéra: 16.20
Moderujú: Václav Janata, Michal Janotka, Ondřej Pořízek
Aj nepekné správy patria k nášmu každodennému životu. Pretože havária na ceste do práce, vykradnutý obchod za rohom alebo podvodník, ktorý vám klepe na dvere, sa nás týkajú viac, ako si myslíme. „Sme skvelá krajina plná dobrých a poctivých ľudí, ktorým to kazia lotri, vrahovia, kriminálnici a podvodníci. Aj nepekné správy však patria k nášmu každodennému životu. Dozviete sa o nich v nových KRIMI ZPRÁVÁCH,“ hovorí o svojom programe trojica moderátorov Václav Janata, Michal Janotka a Ondřej Pořízek

HLAVNÍ ZPRÁVY – Tie najnovšie overené správy z domova i zo sveta
CNN Prima NEWS, Prima a PRIMA PLUS / PO – NE / Premiéra 18.55
Moderujú: Karel Voříšek a Klára Doležalová, Pavel Štrunc a Markéta Dobiášová
HLAVNÍ ZPRÁVY budú jedným z programov, ktoré vysiela súčasne ako CNN Prima NEWS, tak hlavný kanál Prima ako aj Prima PLUS na Slovensku. Všetky dôležité udalosti dňa v hlavnej spravodajskej hodine. Správy, počasie a šport. Hlavná spravodajská relácia CNN Prima NEWS, ktorá naplno využíva možnosti jedného z najmodernejších štúdií v Európe. HLAVNÍ ZPRÁVY majú novú moderátorskú dvojicu – Markétu Dobiášovú a Pavla Štrunca.

SHOWTIME – Magazín o živote slávnych a modernom životnom štýle pre každého
CNN Prima NEWS, Prima a PRIMA PLUS / PO – NE / Premiéra: 19.59
Moderujú: Eva Perkausová, Laďka Něrgešová a Petr Větrovský
Nový program zameraný nielen na svet slávnych, ale tiež technologické novinky a trendy témy, ktoré zaujmú ženy i mužov. Hlavnou moderátorkou bude Eva Perkausová, ktorá spolu s Laďkou Něrgešovou a Petrom Větrovským prinesie divákom zábavný prúd informácií po relácii HLAVNÍ ZPRÁVY

SPORT
PO – NE /
Moderujú: Roman Šebrle, Petr Vágner, Ondřej Lípa, Tomáš Vzorek a Marek Kafka
Športové spravodajstvo je súčasťou všetkých segmentov CNN Prima NEWS. Zmapuje aktuálne dianie, zásadné udalosti, zaujímavosti z domovskej i zahraničnej scény a prinesie tiež množstvo príbehov. Svetom športu divákov počas dňa prevedú naše tváre Roman Šebrle, Petr Vágner, Ondřej Lípa, Tomáš Vzorek a Marek Kafka.

NOVÉ PROGRAMY

NOVÝ DEN – Všetky informácie pre úspešný štart vášho dňa na jednom mieste
CNN Prima NEWS / PO – PÁ / Premiéra 6.00–9.00
Prima / PO – PÁ / Premiéra 7.00–9.00
Moderujú: Libor Bouček, Soňa Porupková
NOVÝ DEN, to je ranný spravodajský blok na CNN Prima NEWS, ktorý vás každé ráno prevedie všetkým, čo by ste mali vedieť. Od počasia a dopravného spravodajstva, cez zásadné udalosti včerajšieho dňa, až po aktuálne témy a novinky, ktoré by vám nemali uniknúť. O prúd najaktuálnejších informácií sa v štúdiu budú starať skúsení správari Gabriela Lašková, Sandra Pospíšilová a Jaroslav Brousil. „Chcem vedieť, do akého dňa sa každé ráno prebúdzam. A verím, že to chcete vedieť aj vy. To, čo sa stalo, ale aj to, čo váš každý nový deň čaká,“ hovorí Libor Bouček.

INTERVIEW – Autorské rozhovory pohľadom našich šéfreportérok
PO – PÁ / Dopoludnia premiéra: 9.30 / Popoludní premiéra: 17.30
Moderujú: Marie Bastlová, Markéta Dobiášová, Lucie Hrdličková, Martina Kuzdasová, Pavlína Kosová, Petra Vintrová
Podrobný rozbor aktuálnych udalostí a tém s významnými postavami verejného života. INTERVIEW otvára témy, ktoré rezonujú doma aj vo svete. Fakticky ich rozoberieme, pomenujeme, analyzujeme a zasadíme ich do kontextu. Dopoludňajšie INTERVIEW každý všedný deň bude mať politické témy a povedie ho Marie Bastlová a Pavlína Kosová. Pondelňajšie a stredajšie popoludňajšie INTERVIEW bude patriť Martine Kuzdasovej a sociálnym a zdravotným témam. Utorky a štvrtky potom obsadí biznis a Lucie Hrdličková. Piatky budú vyhradené predovšetkým zahraničným témam, ktorým sa venuje Petra Vintrová.

SILNÝ HLAS MARKÉTY FIALOVÉ – Aktuálne témy, ktoré hýbu spoločnosťou, názorová pestrosť aj vyhrotené postoje
PO – PÁ / Premiéra: 20.15 / Moderuje: Markéta Fialová
SILNÝ HLAS, to je živá talkshow Markéty Fialovej, ktorá vám každý všedný deň predstaví svojich hostí, ktorí vedia jasne, zrozumiteľne a nahlas povedať, čo si myslia. „SILNÝ HLAS je talkshow o tom, čo inde počuť nebudete. Názory ľudí s jasným pohľadom na celú radu otázok, ktoré sa týkajú nás všetkých. Takých hostí sa budem pýtať a takých uvidíte v novom programe SILNÝ HLAS MARKÉTY FIALOVÉ,“ hovorí moderátorka Markéta Fialová.

360˚ PAVLÍNY WOLFOVÉ – Najdôležitejšie udalosti dňa analyzované zo všetkých uhlov pohľadu. Pokiaľ o nich hovoríte, my tiež
PO – PÁ / Premiéra 21.40 / Moderuje: Pavlína Wolfová
Aktuálne témy dňa a pohľad na ne zo všetkých možných uhlov – to je program 360˚ s Pavlínou Wolfovou. Rozhovory jeden na jedného, priame otázky a hľadanie súvislostí. Informácie, ktoré sa menia podľa toho, z akej strany sa na ne pozeráte. „Vždy ma fascinovalo, ako protichodné názory môžu zaznieť na jednu a tú samú vec. V programe 360˚ preberieme všetky,“ hovorí moderátorka a skúsená novinárka Pavlína Wolfová.

PARTIE A PRIMA SVĚT
Nedeľa bude na CNN Prima NEWS, a zároveň na Prime, patriť dvom najstarším a divácky atraktívnym programom skupiny Prima – Prima SVĚT a nedeľnej politickej diskusii PARTIE. O 9.25 začína Prima SVĚT s moderátormi Annou Kadavou a Josefem Klugem. Celkom nová bude politická diskusia PARTIE Terezie Tománkové. Odštartuje o 11.00, ale bude v predĺženej dvojhodinovej stopáži. Druhá hodina bude plná analýz a diskusií o aktuálnych kauzách a problémoch.

QUEST MEANS BUSINESS a AMANPOUR – svetoznáme programy po prvýkrát na českých obrazovkách

QUEST MEANS BUSINESS – Analýzy a komentáre k zásadnému dianiu a najnovšiemu vývoju v biznise
ÚT – PÁ / Premiéra: 22.35 / SO / Premiéra: 22.15
Moderuje: Richard Quest
Richard Quest je suverénny moderátor, uznávaný novinár a odborník na biznis a letectvo. So svojim neprehliadnuteľným úsmevom a otázkami k veci vie to, čo málokto. Urobiť program zameraný na ekonomiku, ktorý divákov nenudí, ale naopak skutočne baví. „Vrele vítam našich nových kolegov zo CNN Prima NEWS v Prahe medzi rodinu CNN. Teší ma, že ste s nami na jednej palube a verím, že si českí diváci užijú nielen moje dva programy. Je to veľká česť mať vás medzi sebou,“ odkázal CNN Prima NEWS z Londýna Richard Quest. Popri tom sa tento skvelý moderátor predvedie aj so svojím cestovateľským programom QUEST‘S WORLD OF WONDER, v ktorom navštívi tie najzaujímavejšie miesta na planéte.

AMANPOUR – Diskusná relácia s globálnymi témami, ktorá patrí medzi zásadné piliere programu CNN International
PO – PÁ / Premiéra: 23.30 / Moderuje: Christiane Amanpour
Vysílání CNN Prima NEWS graduje vďaka mnohými oceneniami ovenčenej novinárke a jednej z globálnych tvárí CNN Christiane Amanpour. Ta vo svojej rovnomennej diskusnej relácii AMANPOUR preberie najzásadnejšie aktuálne zahranično-politické témy. Hodinová diskusia o globálnych problémoch s významnými ľuďmi, v ktorej nechýbajú svetoví politickí lídri a najuznávanejší experti v oboru. „Som nadšená z toho, že české publikum bude môcť sledovať môj program Amanpour na kanáli CNN Prima NEWS. Teším sa na to, až sa pripojíte k našej debate,“ prehlásila ohľadom CNN Prima NEWS Christiane Amanpour.