Manželka hradního kancléře bude mít pořad v Českém rozhlase

 

Manželka hradního kancléře Alexandra Mynářová bude mít vlastní pořad v Českém rozhlase (ČRo). Uvedl to dnes Deník N s odkazem na zdroje z prostředí ČRo. Zástupci Českého rozhlasu nechtěli záležitost komentovat. Jeho mluvčí Jiří Hošna ČTK řekl, že v současné době se připravuje více pořadů a o jejich nasazení se bude diskutovat.

Deník N napsal, že by Mynářová měla mít pořad, ve kterém budou vystupovat slavné dvojice. Několik dílů už podle serveru vzniklo, jedním z hostů byl moderátor Českého rozhlasu Aleš Cibulka.

Mynářová v minulosti působila ještě pod dívčím jménem Nosková jako moderátorka v České televizi. Kvůli vztahu s blízkým spolupracovníkem prezidenta Miloše Zemana Vratislavem Mynářem musela opustit moderování zpráv, později kvůli rizikovému těhotenství odešla na mateřskou dovolenou.

Později působila v TV Barrandov, kde moderovala publicistický pořad Vlivní, později se podílela na prvních dílech rozhovorů se Zemanem, které byly také vysílány na TV Barrandov. Nyní vystupuje ve videích, které Kancelář prezidenta republiky publikuje na YouTube.