RTVS odvysiela zápasy 2. predkola Ligy majstrov a Európskej konferenčnej ligy

RTVS na televíznych obrazovkách okruhu :ŠPORT odvysiela v priamom prenose zápasy slovenských zástupcov v druhom predkole Európskej konferenčnej ligy.

V stredu (20.7.) o 18.55 h sa môžu fanúšikovia futbalu tešiť na zápas Vikingur Gota - DAC Dunajská Streda a vo štvrtok (21.7.) si budú môcť na :ŠPORT-e o 18.25 h vychutnať súboj MFK Ružomberok - FC Riga a následne o 20.25 h zápas Spartak Trnava – Newtown. RTVS odvysiela o týždeň v stredu 27. júla na :ŠPORT-e aj odvetu druhého predkola Ligy majstrov medzi ŠK Slovan Bratislava a Ferencváros Budapešť, kde sa rozhodne o postupujúcom do tretieho predkola Ligy majstrov. Následne vo štvrtok RTVS ponúkne svojim divákom aj všetky tri odvetné zápasy slovenských tímov druhého predkola Európskej konferenčnej ligy.

„Po minulých sezónach, keď nám letné mesiace ukázali, že predkolá európskych futbalových pohárov sú veľkým lákadlom pre našich divákov, sme opäť mimoriadne úspešní. Z prvých dvoch predkôl sme získali z celkového počtu štrnástich zápasov až trinásť na obrazovky RTVS. Už teraz môžeme sľúbiť aj stopercentnú garanciu vysielania všetkých domácich zápasov aj v ďalšom priebehu predkôl, až po prípadné barážové zápasy Európskej ligy a Európskej konferenčnej ligy,“ povedal riaditeľ sekcie športu RTVS Matej Hajko.