Výber z Ligy majstrov pôjde na Dajto, prinášame podrobnosti

Najlepšie momenty z každého zápasu sprostredkuje relácia Liga majstrov: Highlighty, pripravené je aj exkluzívne štúdio s moderátormi Dano Očenášom a Slávom Jurkom a ich zaujímavými hosťami.

 

Po dvojmesačnej prestávke skupina Markíza opäť prinesie divákom to najlepšie z najprestížnejšej futbalovej klubovej súťaže. Už v utorok, 18. februára 2020 o 23:00, sa na obrazovky televízie Dajto vracia obľúbená relácia Liga majstrov: Highlighty, ktorá v prvom vydaní ponúkne najzaujímavejšie momenty zo súbojov Atlético Madrid – FC Liverpool a Borussia Dortmund – Paríž Saint-Germain.

Okrem skrátených záznamov z každého zápasu sa diváci môžu tešiť aj na zaujímavé postrehy futbalových expertov, ktorí budú hosťami Dana Očenáša a Sláva Jurka v exkluzívnom štúdiu Ligy majstrov. V úlohe futbalových expertov sa predstavia bývalý skvelý reprezentant Slovenska Ján Ďurica, brankár Ladislav Molnár, ale aj futbalový fajnšmeker Ladislav Borbély, známy svojim vtipnými hláškami.

V osemfinálovej fáze Ligy majstrov sa predstaví najlepších šestnásť tímov a najväčšie zastúpenie majú anglické a španielske kluby, ktoré tvoria polovicu. Okrem obhajcu trofeje FC Liverpool nechýbajú medzi futbalovou smotánkou ani tradičné futbalové giganty ako FC Barcelona, Real Madrid, Juventus Turín, či Bayern Mníchov. Slovenské farby v Lige majstrov bude hájiť čerstvá posila SSC Neapol Stanislav Lobotka.