Kto sú súťažiace v šou Ruža pre nevestu? A čím sú v reálnom živote? (FOTO)

Kto sú súťažiace v šou Ruža pre nevestu? A čím sú v reálnom živote? (FOTO) Foto: TV Markíza

Na Markíze štartuje romantická šou Ruža pre nevestu, kde o srdce jedného muža bude bojovať až 18 žien. Kto sú súťažiace? Markíza predstavila prvé záujemkyne o ružu nádejného ženícha:

Marcela Dolniaková
Foto: Markíza

Marcela je výrazná, krásna žena. Má len 25 rokov a už podstúpila niekoľko úprav na svojom tele a tvári, čím sa vôbec netají, naopak to s úsmevom priznáva. Vyštudovala športové gymnázium v Banskej Bystrici, ktoré ukončila s maturitou a certifikátom trénerky basketbalu, ktorý bol donedávna súčasť jej života. 

Keď sa bavíme o minulosti a školách, tak jej ďalšie naberanie vedomostí pokračovalo na fakulte UMB, kde študovala odbor psychológie a trénerstva. Keďže v období štúdia hrávala  v najvyššej basketbalovej lige na Slovensku, venovať sa kombinácii štúdia a dvojfázovým tréningom sa jej veľmi nechcelo. Marcela si myslí, že pokiaľ má človek dobre nastavenú hlavu a má ambície, tak nezáleží na písmenách pred menom aj keď dodala, že nie každé povolanie môže fungovať bez titulu a štúdia. 

Kým sa prihlásila do šou Ruža pre nevestu, pracovala ako cashierka v jednej z najväčších sietí kasín na Slovensku. Od života chce ale viac. "Milujem ženskosť , to ako sme vždy boli mužmi považované ako podradnejší druh a aj napriek tomu sme tie silnejšie, sme matky, často krát úspešné podnikateľky, študentky práv, medicíny, sme proste úžasné. Jedno čo máme ale spoločné chceme byt SEXY, chcené a rešpektované práve tými mužmi ale aj sebou navzájom. To vo mne vzbudilo víziu vlastnej značky spodného prádla. To je môj sen,“ povedala.

Odporúčame aj: Kto je v skutočnosti ženích zo šou Ruža pre nevestu? (VIDEO)

Ema Slovinská
Foto: MarkízaEma je študentkou jej obľúbeného španielskeho jazyka, odmala sa venovala športovej gymnastike, neskôr hrala florbal a dnes si rada vyjde na túru, zacvičí si vo fitku, miluje strečing, tanec a aktívny životný štýl. Je absolventkou hry na klasickú gitaru. Dvadsaťjedenročná Ema miluje čas strávený so svojou rodinou. Má dvoch súrodencov - staršieho brata a mladšiu sestru. Pri pohľade na Emu nikoho neprekvapí, že sa jej darilo aj v súťažiach krásy. Na Miss Spiša získala titul I. vicemiss a v súťaži Miss Universe sa dostala v rámci výberu do TOP 20. Ema predvádzala aj na viacerých módnych prehliadkach. Miluje módu a fotenia. 

Rada číta motivačnú literatúru, vzdeláva sa v oblasti zdravia, osobného rozvoja a najradšej má naplnené dni. Nenávidí nudu. Jeden deň by bola v Tatrách a druhý zase na Kube. Emin cestovateľský sen je práve Kuba. Jej vášňou je jedlo, miluje sladkosti, slovenskú kuchyňu a všetko zemiakové. Dokáže zjesť na obed aj 30 pirohov. Plynule rozpráva po anglicky, španielsky, čiastočne rusky a začala sa učiť po turecky.

Sníva o hereckej kariére. Keby sa točila na Slovensku Skrytá vášeň, chcela by tam byť!  Neodmietla by ani úlohu v  akčnom filme ako Lara Croft.  Rada by si  vyskúšal tancovať v šou Let's dance. Miluje muzikály a nové výzvy. Veľa ľudí ju prirovnáva k herečke Brooke Shields.

Niki Zsuriková

Foto: Markíza

Niky je umelkyňa celou svojou bytosťou. Jej pohľadom na svet a vnímaním, tak ako aj prístupom k životu a situáciám. Už popri základnej škole úspešne dokončila ZUŠ a neskôr išla študovať odbor Reštaurovanie na ŠUP-ku Jozefa Vydru v Bratislave. Neskôr bola úspešne prijatá na STU FA a potom štúdium medzinárodných vzťahov a diplomacie v Skalici, ale obe štúdia prerušila pre pracovnú ponuku v zahraničí. Maľovaniu sa ale venovala i naďalej popri inej práci. Niki pracovala ako aj PR manažér pre rôzne značky a aj pre kluby.

Zaujímajú ju moderné technológie a všetko čo súvisí s vesmírom. Moderné technológie sa snaží zakomponovať do svojich diel. Má jeden obraz, ktorý má vytvorený z trupu skutočného lietadla. Jej obrazy zdobia aj steny známych slovenských celebrít - futbalistom Ďuricovi, Škrtelovi či Lobotkovi. Dva obrazy od nej má aj Paul Marciano. Niki istý čas robila aj “live performance” maľovanie na pódiu so spevákmi či slávnym DJ-om. Takéto vystúpenia mala aj s Máriom Winansom v Paríži, Patriciou Vittek v Bratislave, DJ Rafa-Lom The Saint v Dubaji, DJ Sandy Riverom v Marakéši. Niki mala možnosť maľovať nástenne maľby v štýle orientalizmu do luxusného hotela v Marakéši, ktorý patrí exmanželovi Adriany Karambeau. 

Niki spolupracuje s luxusným butikom na Champs Elysee Stamp Paris, kde ručne maľuje dizajn na kožené kabelky Hermés. Tento rok by si rada dala patentovať svoj “vynález” na ktorom pracuje aj s ďalšími ľuďmi v zahraničí ako aj s Tomasom Eichlerom či Sajad Yaghoubi. 

Tereza Kosecová

Foto: Markíza

Tereza (24), alebo inak prezývaná „Teri“ sa narodila v meste Žiline. Už odmalička recitovala na rôznych súťažiach a s vystupovaním na verejnosti nemala žiadny problém. Od mala profesionálne plávala, hrala na gitare, lyžovala a neskôr hrala volejbal, ktorému sa venuje dodnes. Teri po strednej škole v roku 2018 nastúpila na Univerzitu Komenského v Bratislave v odbore žurnalistika. Vždy ju totiž bavilo písať. Od 14-tich rokov si spravovala vlastný blog, kde sa venovala najmä móde, kozmetike a rôznym životným témam. Počas štúdia na vysokej škole sa Tereza začala venovať aj fotografii, modelingu a vyskúšala si svoju prvú prácu v redakcii ako externistka na web. Momentálne sa venuje práci social media specialist - tvorí a spravuje dlhodobé stratégie pre firmy či značky a ich komunikáciu na sociálnych sieťach, ako sú Facebook, Instagram a TikTok.

Tereza Kosecová patrí medzi dievčatá, ktoré človek len tak neprehliadne. Je to vďaka jej extravagantnému vzhľadu, ktorý spája množstvo tetovaní, dredy či tunely v ušiach. Pre Teri je v živote najdôležitejšia rodina a kamaráti. S rodičmi má veľmi dobrý vzťah a okrem toho, že sa s maminou výzorovo podobajú, povahové črty sa nezaprú.

Odporúčame aj: Obzrite si luxusnú vilu v Turecku, kde sa natáča Ruža pre nevestu (FOTO, VIDEO)

Katarína Talanová

Foto: Markíza

Slovenská speváčka, textárka, modelka, ktorá vystupuje s umeleckým menom Katy Talan.  V roku 2006 sa zúčastnila tretej série speváckej šou SuperStar, kde sa prebojovala do semifinále medzi 11 najlepších speváčok. V 19-tich odišla spievať na Tenerife, kde mala vlastnú šou, ktorá sa vysielala aj v televízii. Bola tiež členkou veľmi úspešnej hudobnej skupiny Joy$, ktorá vzišla zo speváckej šou. Po roku sa ale skupina rozpadla. V roku 2015 sa Katy rozhodla odísť do USA na slnečné Miami, kde natočila videoklip a vydala svoju prvú skladbu Shining Star. Od roku 2016 začala pracovať ako modelka, odišla do Indie, kde si ju opäť hudba našla. Na skladbe Dream World spolupracovala s indickým producentom. 

Katy svojou krásou okúzlila riaditeľa Slovenskej Miss Jozefa Oklamčáka a ten ju poslal  na tri súťaže krásy. V tom istom roku sa zúčastnila v Hollywoode na súťaží talentov z celého sveta WCOPA, kde prezentovala Slovensko, na súťaži skončila ako druhá. V roku 2018 Katy sa stala víťazkou súťaže Queen & Beauty Universe na Slovensku. 

Miluje deti a raz túži mať aj svoje, a preto sa aj nechala prehovoriť od kamarátky do šou Ruža pre nevestu, aby mohla spoznať toho pravého, keďže do teraz ho nestretla. Katka venuje všetok čas rodine, hlavne babičke, s ktorou sú aj najlepšie kamarátky. Je to jej druhá mamina, sú spolu neustále. 

Priscilla Versluis

Foto: Markíza

Dvadsaťdvaročná Priscilla je polovičná Holanďanka. Ako malá vyrastala v Holandsku a neskôr sa s rodičmi presťahovali na Slovensko. Priscilla je veľmi energická, sebavedomá, temperamentná žena. Už na strednej škole ju to ťahalo k barberstvu. Má za sebou roky praxe. Vo svojom obore sa po čase vypracovala až ku známemu barberovi Laky-Royal. Pre prácu sa presťahovala do Prahy, kde aktuálne žije a pôsobí. Je veľmi spoločenský typ, je priateľská a nemá rada konflikty.

Tvrdí o sebe, že neplače a je skôr bezcitná, no skrýva v sebe citlivú dušu. Keď sa zamiluje, je ochotná urobiť čokoľvek pre svojho partnera. Túži po tom, že konečne nájde niekoho, kto ju bude podporovať a akceptovať jej prácu. 

 

Lívia Lacková

Foto: Markíza

Tridsaťročná Lívia je spojenie jemnosti a citlivosti so silou, odvahou, dobrodružnosťou a chuťou naučiť sa vždy niečo nové. Rada cestuje, spoznáva nové miesta a nových ľudí a nevadí jej pobaliť si kufre a odísť úplne sama na iný svetadiel a začať tam žiť nanovo. Prezradila nám, že napriek tomu, že sa často sťahuje, vo svojom vnútri najviac túži po láske a domove a verí, že raz stretne muža, ktorý bude jej domovom.

Do relácie Ruža pre nevestu sa prihlásila preto, že miluje média a kamery a téma vzťahov je jej veľmi blízka. Lívia pôsobí v Dubaji, kde začala pôsobiť v realitnom biznise, no žiaden vzťah tu nenašla. Povedala nám, že Dubaj je orientovaný na biznis a peniaze, nie na vzťahy. Keďže Livia miluje komunikáciu a rada s druhými zdieľa, čo sa naučila, natočila pre Vás sériu videí „Tipy a triky z Dubaja,“ ktoré uverejňuje na svojom YouTube kanáli Livia La a tiež na svojom Instagrame.

Lívia je veľká bojovníčka a často bojuje sama za seba, napriek tomu hovorí, že to, aké je to byť v živote sama a postarať sa sama o seba už vie a rada by spoznala druhú stranu mince, byť v milujúcom vzťahu, založiť si rodinu a vytvárať niečo čo má hodnotu a zmysel.

Zuza Baquero

Foto: Markíza

Tridsaťštyriročná Zuzu je spojenie dvoch veľmi vzdialených kultúr: slovenskej a exotickej Venezuely a presne taká je aj ona. Miluje kontrasty a protiklady, všetko iné, nové ju nedesí. Práve naopak. Medzi jej najväčšie záľuby patrí cestovanie a spoznávanie neznámeho. Má rozhodne dobrodružnú povahu. 

Precestovala už skoro celý svet. V detstve sa s rodinou presťahovali do Venezuely, kde prežila tých najkrajších päť rokov svojho detstva. Neskôr sa vrátila a pokračovala v štúdiu na Slovensku. Po vysokej škole odišla do San Francisca, kde dva roky pôsobila ako aupairka, vždy milovala deti a Kalifornia bola jej splneným snom. Potom ju neutíchajúca túžba po cestovaní zaviala do Dubaja, kde pracovala ako letuška. A napokon ju pandémia priviedla späť domov na Slovensko.

Vo svojom voľnom čase rada chodí do prírody a kamkoľvek, kde je slnko a voda. Je veľmi spoločenská a priateľská, no zo začiatku opatrná, pod kožu si len tak hocikoho nepustí. Hľadá muža, ktorý jej nebude pristrihávať krídla, ale práve naopak, naučí ju lietať a bude spoločne s ňou naháňať nové dobrodružstvá.

Petrana Galatea Oráčová

Foto: Markíza

V šou Ruža pre Nevestu bude Petrana patriť medzi výrazné typy. Je vysoká, štíhla a má výrazné modré oči, ktoré sú neprehliadnuteľné. Petrana sa nehanbí sa za svoj názor, povie čo si myslí. Väčšina ľudí jej povahu neakceptuje, v kolektíve má problémy. Jej je to viac menej jedno.

Petrana je študentka druhého ročníka psychológie na Paneurópskej vysokej škole v Bratislave. Ma 21 rokov a od 17-tich si sama zarába a býva sama. Má ASMR kanál na YouTube s viac než 100-tisíc odberateľmi. 

Petranine najväčšie hobby a záujem je motošport. Je to fanatik do Formuly 1, no zaujíma sa o skoro všetky typy motošportu. Takisto miluje autá a motorky, rýchle adrenalínové jazdy. Petraniným snom je zostať samostatná a nebyť na nikom finančne závislá. Rada by pokračovala vo svojej kariére na sociálnych sieťach, chce sa posunúť aj ja iné platformy a poprípade si neskôr založiť vlastnú fashion alebo makeup značku. O 10 rokov by sa najradšej videla vo vlastnom byte vo veľkomeste pri mori, ktoré miluje. 

Denisa Hassa

Foto: Markíza

Dvadsaťpäťročná Denisa je cieľavedomá a sebavedomá Záhoráčka, ktorá vie, čo v živote chce a tvrdohlavo si za tým ide. Táto sympatická žena pochádza z Rohožníka. Už odmalička miluje foťák a kameru, čo jej zostalo dodnes a je možné to vidieť aj na jej Instagramovom profile, ktorý denne zásobuje fotkami či videami. Tým, že je najstaršia, jej nie je cudzia práca okolo rodinného domu či veľkej záhrady. Denisa je žena do voza, aj do koča, i keď na to vôbec nevyzerá. Život s piatimi súrodencami je podľa jej slov veselý, pestrý, plný smiechu a slovo nuda doma nepoznajú.

Denisa považuje vzdelanie za naozaj dôležité, preto sa po skončení štúdia na Obchodnej akadémii v Senici bez váhania rozhodla pokračovať v štúdiu na vysokej škole Newton University v Brne. Po vyštudovaní bakalára v odbore Globálne podnikanie a management dvihla latku o niečo vyššie a začala študovať inžiniersky a magisterský stupeň súčasne, takisto v Brne. Štúdium úspešne ukončila a získala titul Ing. a Mgr. Stále jej však nestačilo a v štúdiu pokračuje. Tentoraz v Olomouci na vysokej škole European Business School. Denisa je usmievavá, vždy dobre naladená mladá žena, ktorá rozdáva pozitívnu energiu všade, kde príde. Je spoločenská a rada spoznáva nových ľudí. Pracuje v oblasti poisťovníctva a účtovníctva. Vo vedení jednoduchého a podvojného účtovníctva má dokonca akreditovaný certifikát. 

Miluje pohyb a záleží jej na tom, ako vyzerá, preto cvičí štyrikrát do týždňa v posilňovni alebo doma. Denisa je okrem iného milovníčka cestovania a spoznávania nových miest, kultúr, národností či chutných jedál. Baví ju aj varenie či pečenie. Móda a mejkap sú tiež oblasti, ktorým venuje značnú pozornosť. Rada sa pekne oblieka a zaujíma sa o módne trendy. 

Beáta Rusnáková

Foto: Markíza

Dvadsaťtriročná Bea, známa aj ako Bejba, je stelesnením energickej a divokej ženy. Vždy ju vidíte usmiatu a s náladou na rozdávanie. Podnikateľka a influencerka, ktorá žije v Bratislave, bola stredobodom pozornosti odmalička. Miluje svet šoubiznisu a šou Ruža pre nevestu berie tiež ako príležitosť ukázať sa v svetle, v akom ju veľa ľudí nevidelo. 

Bea chcela vždy pomáhať ľuďom. Po štúdiu na bilingválnom gymnáziu sa prihlásila na medicínu, ale žiaľ, neprijali. Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. Bejba začala študovať v Bratislave odbor virológia, ktorý zakončila bakalárskym titulom. V súčasnosti študuje magisterské štúdium v odbore antropológia. 

Pred dvomi rokmi sa jej výrazne zmenil život. Účinkovala v reality šou Farma 12, kde si získala svojich fanúšikov, čo sa odrazilo aj počte sledujúcich na Instagrame. Popri štúdiu začala Bea podnikať a dnes má aj vlastnú značku oblečenia. 

Natália Tlkancová

Foto: Markíza

Dvadsaťdeväťročná Bratislavčanka Natália je už na prvý pohľad veľmi cieľavedomá a temperamentná. Svoj temperament už odmalička využívala na hodinách tanca, ktorému sa venuje od štyroch rokov. Začínala vo folklórnom súbore, kde odštartovala jej tanečná kariéra. Prešla cez moderný tanec až po baletné konzervatórium Evy Jaczovej k tanečným štýlom ako hip-hop, reggeaton, salsa či bachata. Mala aj vlastnú tanečnú školu, kde pôsobila ako choreografka a tanečnica súčasne. Jej snom je poskytovať tanečné hodiny, kde bude môcť odovzdať svoje znalosti a lásku k tancu aj iným ľuďom.

Natália má lásku k športu z rodiny. Jej mama je bývalá majsterka Slovenska v tenise. Jej otec je profesionálny cyklista, v minulosti sa venoval fitnessu. Brat je šesťnásobný majster Slovenska v boxe a taktiež reprezentoval aj na olympiáde v Baku. Natáliiným vzorom je jej dedko, ktorý ju naučil plynule po francúzsky, čo naplno zúžitkovala aj pri cestovaní. Jej vysnívanou krajinou je Španielsko, kde počas štúdia vysokej školy City University of Seattle študovala jeden rok. Má za sebou úspešne obhájený vysokoškolský titul Master of Business. Natália je samostatná a pracovitá, pracovala ako operačná asistentka či obchodná manažérka. 

Martina Felonenko

Foto: Markíza

Dvadsaťjedenročná Martina pochádza z ukrajinského Záporožia. Od 13-tich rokov žije s rodičmi v Bratislave. Vysokú školu sa však rozhodla študovať na rodnej Ukrajine. Zvolila si odbor réžia šou na javisku. Jej snom je totiž jedného dňa otvoriť olympiádu ako režisérka, pretože aj šport jej veľkou súčasťou jej života. Od troch rokov cvičila športovú gymnastiku a od štyroch rokov hrávala tenis. Jej otec bol profesionálny atlét v behu na 1500 metrov. Mama je zase vicemajsterka sveta v modernej gymnastike. Brat sa tiež venoval športu profesionálne - je viacnásobný majster Ukrajiny v tenise. Ako 15-ročný bol siedmy v európskom rebríčku. So športom skončila v 18-tich rokoch a rozhodla sa venovať umeniu. Momentálne sa venuje réžii, modelingu a trénuje malé deti gymnastiku.

Život sa jej zmenil tak, ako každému občanovi Ukrajiny, 24. februára 2022, kedy v jej rodnej zemi vypukla vojna. Vtedy bola sama v Kyjeve a rodinu mala na Slovensku. V strachu, či sa jej podarí k nim dostať, si uvedomila, čo je pre ňu najvzácnejšie - rodina. A takú rodinu by si chcela aj vytvoriť. Mať po svojom boku silného partnera, o ktorého sa môže oprieť. Aj to bol dôvod, prečo sa prihlásila do šou Ruža pre nevestu. 

Diana Keszegová

Foto: Markíza

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Bratislavy pracuje ako manažérka v rodinnej firme, kde sa stará o jej chod. Je najmladšou sestrou dvoch bratov, odmalička bola ich maznáčikom. A teraz, Diana rozmaznáva ich deti, ktoré nadovšetko zbožňuje. Je milovníčkou deti a psov. To sa odzrkadľuje práve na jej túžbe založiť si vlastnú rodinu.

Diana je však aj extrovert, miluje zábavu, inšpiratívnych a zábavných ľudí. Vždy ju zaujímal modeling, zúčastnila sa rôznych súťažiach krásy ako je Fotomodelka Európy či Miss Carat. V oboch získala divácku cenu o najsympatickejšiu súťažiacu. Dostala sa tiež do finále Miss Uniserve.

Rada spoznáva nových ľudí, kultúru, miluje cestovanie a dobré jedlo. Je veľmi empatická, tolerantná, priateľská , je schopná robiť v živote kompromisy aby sa jej blízky cítili dobre. Veľa udalosti z jej minulosti ju zmenilo. Dnes sa z nej stala sebavedomá žena, ktorá pozná svoje hodnoty.

V živote by chcela dosiahnuť svoje šťastie v práci pred kamerami, mať milujúceho partnera, fungujúci vzťah v dobrom aj v zlom a založiť si rodinu. Je presvedčená, že život ma pre ňu nachystaného ešte mnoho.

Tina Gvušč

Foto: Markíza

Dvadsaťosemročná Tina pochádza zo stredného Slovenska, ale už niekoľko rokov žije v Bratislave. Vyštudovala odbor Marketingovej komunikácie na Univerzite Komenského. V tejto oblasti sa našla a marketingu sa venuje aj v súčasnosti. Hoci už nebýva s rodičmi, má s nimi veľmi dobrý vzťah a rodina je pre ňu veľmi dôležitá. Rodičia ju viedli od malička k pohybu. Aktívne hrávala tenis, venovala sa tancu, no najväčšie úspechy dosiahla v atletike. Pri nej sa naučila disciplíne, objavila v sebe priebojnosť a chuť víťaziť. Miluje tenis, lyžovanie, plávanie, jogu a golf. Okrem športu má vzťah aj k umeniu – v galériách moderného umenia by dokázala tráviť hodiny. Má rada cestovanie, dobré jedlo a rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi.

Je priateľská, dokáže robiť kompromisy a vo vzťahu aj veľa tolerovať. Charakterizuje ju cieľavedomosť, je súťaživá, ale láska pre ňu nie je o súperení. Na mužoch ju najviac zaujme inteligencia, charizma a zmysel pre humor. Projekt Ruža pre nevestu vníma ako novú skúsenosť - dobrodružstvo, možnosť spoznať zaujímavých ľudí a možno aj budúceho partnera.

Virgínia Buberníková

Foto: Markíza

Dvadsaťosemročná Virgínia Buberníková žije v Bratislave. Momentálne pracuje ako fitness trénerka. Na pohyb či hudbu mala talent odmalička. V detstve sa venovala modernej gymnastike, neskôr synchronizovanému plávaniu. Ak vám je jej tvár povedomá, určite ste ju zachytili aj v speváckej šou SuperStar, v ktorej účinkovala ako 18-ročná a prebojovala sa do finálovej zostavy. 

Virgínia rada trávi voľné chvíle s rodinou, priateľmi, prechádzkami v lese, jazdou na koni či bicykli a rada si zatancuje a zaspieva. Šarmantná, elegantná a prirodzená kráska plná energie sa prihlásila do šou preto, aby zažila nielen dobrodružstvo, ale aj našla lásku, ktorá je zmyslom jej života. 

 

 

Miroslava Hriňáková

Foto: Markíza


Dvadsaťšesťročná Mirka je žena do koča aj do voza. Milovníčka zvierat, princezná na ľade, kaderníčka v salóne a čoskoro aj veterinárka. Mirku už ako dieťa lákala príroda a mala silný vzťah ku zvieratám. Momentálne má doma tri mačky z ulice, dvoch psov a dve korytnačky. Keď mala štyri roky, mama ju priviedla na ľad a stala sa z toho láska na celý život. Krasokorčuľovaniu sa aktívne vrcholovo venovala 18 rokov. So svojimi korčuľami cestovala svetom a na dlhý čas jej jedinými kamarátkami. Strednú školu nenavštevovala, študovala individuálne, pretože celý čas trénovala v zahraničí a domov chodila len na skúšky. Jej najobľúbenejšia krajina, v ktorej žila, je jednoznačne Švédsko. 

Keď mala 21 rokov, život sa jej začal meniť a išla si za svojím druhým snom, a tým je veterina. Momentálne ju čaká posledný semester šesťročného štúdia na univerzite, ale na ľad sa stále vracia ako trénerka. Jej ďalšia stránka sa ukazuje v salóne krásy, ktorého je nielen spolumajiteľkou ale aj kaderníčkou. Za svoj cieľ v živote považuje byť šťastnou. “Čokoľvek to bude pre mňa v daný moment znamenať, či už niekam ísť, niečo robiť, alebo niekým byť - chcem tam ísť, chcem to robiť, chcem byť tým človekom,” hovorí.