Kto je nová moderátorka Let’s Dance?

Kto je nová moderátorka Let’s Dance? Foto: Markíza

Fanúšikovia tanečnej šou Let's Dance už poznajú mená všetkých účinkujúcich a porotcov. Kto však bude sprevádzať programom divákov pri televíznych obrazovkách? Do šou a vrátil moderátor Viktor Vincze, ktorý sa osvedčil v siedmej sérii. Po svojom boku má novú kolegyňu, programom s ním bude sprevádzať Lucia Hlaváčková:

„Keď mi ponúkli moderovanie Let’s Dance po boku Viktora, zaskočilo ma to, ale aj veľmi potešilo. Ponuku som automaticky a bez váhania prijala. Mám zmiešané pocity. Lomcujú mnou radosť, rešpekt ale aj nervozita,” povedala Lucia Hlaváčková.

Odporúčame aj: Let's Dance: Pozrite si profily účinkujúcich a ich partnerov (FOTO)

Lucia Hlaváčková vyštudovala Fakultu masmédií na Paneurópskej Vysokej škole v Bratislave. Počas štúdia pracovala v Rádiu Anténa v produkcii a dramaturgii ranného vysielania. V televízii Markíza začínala v redakcii spravodajstva ako stážistka v júni 2015. Pôsobila ako redaktorka Televíznych novín, moderovala Ranné televízne noviny v Teleráne a webovú reláciu Markíza Backstage. Momentálne moderuje s Matúšom Krnčokom Teleráno.

„S Luciou sa poznáme roky, ešte keď začínala u nás v spravodajstve, takže sa na spoluprácu s ňou a nedele strávené v tej najlepšej tanečnej spoločnosti naozaj teším,” povedal Vincze.