Kto je kto v seriáli Veľvyslancova dcéra (FOTO, GRAF)

Kto je kto v seriáli Veľvyslancova dcéra (FOTO, GRAF) TV Doma

Televízia Doma priniesla na obrazovky turecký romantický seriál o zakázanej láske a temných tajomstvách s názvom Veľvyslancova dcéra (v origináli Sefirin Kızı). Markíza vysiela novinku od pondelka do piatka o 21:40 hod. a to hneď v dvoch častiach za sebou.

O čom je seriál

Sancar (Engin Akyürek), syn chudobného roľníka, sa zamiluje do Nare (Neslihan Atagül Doğulu), dcéry tureckého veľvyslanca. V ich svadobnú noc však Nare zmizne a nikto nevie, čo sa s ňou stalo. O deväť rokov neskôr sa Sancar žení s Menekşe (Tülin Ece), dievčaťom z jeho mesta. Na svadbe sa šokujúco objaví Nare s malým dievčatkom Melek (Beren Gençalp), o ktorom tvrdí, že je to Sancarova dcéra. Nare očividne uteká pred problémami a je nútená mu svoju dcéru zveriť do starostlivosti. Čo sa stalo v osudnú noc pred rokmi, že to prinútilo Nare zmiznúť? Prečo Nare uteká? Dokážu si k sebe so Sancarom opäť nájsť cestu?

Kto je kto v seriáli

Sancar Efeoglu ( Engin Akyurek ) je synom podielnika, ktorý pracuje v olivových hájoch starostu. Celý život žije v Bodrume (malé egejské mestečko Mugla v Turecku) a nemá šancu odísť zo svojej dediny. Sancar žije v malej chatke v olivových hájoch spolu s rodinou a pracuje v službách starostu.

TV Doma
Nare
( Neslihan Atagul ), na druhej strane, je dcérou veľvyslanca. Vzhľadom na povolanie svojho otca veľa cestuje a celý život žije v rôznych krajinách (India, Japonsko, Nórsko atď.). Počas leta prichádza do Bodrumu na dovolenku.

Sancar a Nare sa do seba zamilujú, aj keď pochádzajú z rôznych prostredí. Od detstva sa veľmi milujú a snívajú o manželstve. O svoju lásku bojujú roky a nakoniec sa vezmú. V noci ich svadby sa však Sancar dozvie, že Nare bola znásilnená jej zastupujúcim bratom Akinom. Bez ohľadu na to, ako sa Nare snaží, Sancar jej neverí a myslí si, že jej milenec Nare mu nie je lojálny.

TV Doma

V tú noc Nare bez stopy zmizne a už o nej nikto nepočuje. Niektorí ľudia v meste veria, že odišla do Európy, niektorí veria, že zomrela a niektorí veria, že sa stala vtákom a vystúpila do neba. Nikto však nevie, čo sa jej v tú noc stalo.

Láska Sancara a Nare sa stáva legendou a potom sa o nej hovorí po celom regióne. O 8 rokov neskôr sa život Sancara a Nareho opäť pretne.

Teraz je Sancar bohatým obchodníkom, ktorý vlastní rozsiahle olivové háje, kde pracoval jeho otec. Žije vo veľkom sídle spolu so svojou matkou Halise (Gonca Cilasun), sestrou Zehrou (Cemre Oktem), bratom Yahyom (Dogukan Polat) a švagrinou Elvan (Hivda Zizan Alp). Sancar verí, že jeho prvá láska Nare ho zradila a po prvej svadobnej noci utiekla do Európy. Preto sa snaží zo všetkých síl pokračovať vo svojom živote a zabudnúť na Nare.

Zdroj: Turkishdrama.com

Nare, naopak, pochováva svoju bolesť v srdci a zasvätí svoj život dcére Melek. Neodpustí Sancarovi, a preto mu nikdy nepovie, že má dcéru. Nare sa snaží byť silná, aby svoju dcéru správne vychovala sama. Teraz žije v Čiernej Hore spolu so svojím otcom a dcérou. Jej život sa však zrazu dramaticky zmení.

Jedného dňa Nare bodne svojho zastupujúceho brata, keď ju obťažuje. Tentoraz mu nedovolí robiť, čo chce. Keď Nare uvidí jeho mŕtve telo, chce utiecť z miesta nehody. Pred nástupom do väzenia chce svoju dcéru zveriť Sancarovi. Preto berie dcéru a odchádza do tureckého Bodrumu.

Keď Nare dorazí do Bodrumu, zistí, že Sancar sa vydáva za Menekse (Tulin Yazkan). Nare neostáva nič iné, len čo najskôr zveriť svoju dcéru Sancarovi. Preto prekvapene navštívi Sancarovu svadbu a príde ako bomba. Keď odhalí, že Melek je dcérou Sancara, všetci sú šokovaní a onemejú.