Prichádza nová špeciálna Farma, bude to súboj generácií X, Y a Z (VIDEO)

Prichádza nová špeciálna Farma, bude to súboj generácií X, Y a Z (VIDEO) Foto: Markíza

Televízia Markíza prináša túto jeseň na obrazovky 15. sériu reality šou Farma. Nová kapitola farmárskeho zápolenia sa začne písať už v pondelok 4. septembra 2023 o 21:50 hod., alebo v predstihu na Voyo.

Tentokrát to na statku bude o „súboji generácií“, o finančnú výhru tak zabojujú farmári, ktorí budú rozdelení do troch skupín podľa ich veku. Každá zo skupín sa narodila v inom období a práve Farma ukáže, ktorá z nich na statku uspeje – bude to generácia X, narodená pred rokom 1989, generácia Y – deti 90-tych rokov, alebo najmladšia generácia Z, narodená po roku 2000?

Odporúčame aj: Farma 15: Kompletná zostava súťažiacich. Pozrite sa, kto je kto (FOTO)

Odohrávať sa bude v staronovom prostredí Považského Inovca, v ktorom sa natáčala 13. séria Farmy. Medzi novinkami bude aj umelá inteligencia Alica a výrazne zmenené pravidlá. Opäť nebudú chýbať ani napínavé duely či jednotlivé epizódy, v ktorých sa bude striedať smiech, slzy, vtipné i dramatické situácie, a tak ako vždy budú plné nečakaných zvratov, avizuje televízia.

Tohtoročná Farma ukáže život na statku, ktorý sa žil 100 rokov dozadu, vnímaný tými, ktorí majú dnes 40 rokov, ale zároveň aj očami dvadsiatnikov.



„Je to pätnásta Farma a tým pádom je veľmi náročné prísť s novým typom farmárčenia, ktorý sme tu ešte nemali. Historicky sme robili už husiu farmu, dvakrát sme mali salaš, minulý rok to bola farma budúcnosti a tento rok sme sa snažili nájsť niečo, čo na Farme ešte nikdy nebolo, a to je farmárčenie, ktoré prišlo zo zahraničia a ktoré priniesla moderná technológia. Minulý rok sme urobili prvý krok a naučili sme farmárov vyrábať elektrinu, tento rok na to prirodzene nadväzujeme a skúšame to využiť na zlepšenie farmárstva,“ priblížil showrunner Farmy Lukáš Kodoň.

Moderovania Farmy osa päť zhostí obľúbený herec Marek Fašiang. „Minulý rok som do tohto projektu išiel s obrovským rešpektom a s určitou nervozitou. Tento rok už viem do čoho idem, a aj napriek tomu, že Farma je veľmi živý organizmus, kde sa nedá všetko dokonale naplánovať, sa na ňu veľmi teším,“ zhodnotil. „Bude veľmi zaujímavé sledovať generačný súboj, ktorý je hlavnou témou tohtoročnej Farmy, to ako jednotlivé generácie rozmýšľajú, riešia úlohy, aký majú prístup k plneniu úloh a k celkovému fungovaniu na Farme,“ dodal. Sekundovať mu už tradične bude skúsený hospodár Martin Bagar.